IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Új megoldással készül a YouTube Music azoknak, akik sosem tudják mit hallgassanak

Egy új, carousel felülettel érkezik a YouTube Music ami a legutóbbi dalok alapján indít neked lejátszási listát.

Múlt héten érkezett egy várva várt frissítés a zenestreaming appba, az év végi mix, amivel a felhasználók újraélhetik az adott évben legtöbbet hallgatott számaikat. A főoldalon, a hírcsatorna legfelső részén jelenik majd meg „A 2020-as évem visszatekintése” című gyűjtemény. A személyre szabott ajánlat mellett a Google elkészítette a 2020-as évek legnépszerűbb dalait tartalmazó listákat is, a Top Pop és a Latin mellett.

Most egy új rádiófunkció érkezik, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármely szám alapján hasonlókat találjanak. Ez az első lehetőség a menüben, de mégis kissé kutakodnunk kell utána.

Viszont a végleges verzióban a Home hírcsatornában található egy új gyorsválasztó körhinta, amely 20 nemrég meghallgatott dalt mutat be. Az egyik kiválasztása után lejátssza azt, és létrehoz egy hasonló dalokból lejátszási listáját.

Egyébként el kell ismernem, hogy annak ellenére, hogy mennyire jól működnek a rádiók Spotifyon, ez a főoldalon jól elkülönített megoldás nagyon tetszik. A Google elég jó abban, hogy megfelelő dolgokat javasoljon a számunkra.

Néhány hétig tartó tesztelés után a YouTube Music újítása már ma estétől széles körben is elérhető lesz a felhasználók számára. Ez vonatkozik az Android és az iOS alkalmazásokra, valamint a webes kliensre is.

Te mit használsz, ha zenéről van szó?

Forrás: 9to5Google
Borító: YouTube

Kapcsolódó cikkeink

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Google: az Apple visszatartja a fejlődést

Anikó

Végre használható lesz a Gmail iOS-es widgete

Anikó