IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

2021 legjobb készülékei közt az iPhone 12 Pro Max

Az iPhone 12 Pro Max 2021 legjobb okostelefonjai közé tartozik, ez a modell lett az év legjobb iPhone-ja – derül ki a Consumer Reports által ma megosztott új okostelefon-rangsorból.

A gyorsabb A14 processzor, OLED kijelző, megújult kameratechnika és 5G-s kapcsolat elnyerte az egyik legnépszerűbb helyet, a Consumer Reports pedig a 12 Pro Maxot favorizálta más opciókkal szemben a hosszabb akkumulátor idő, a nagyobb kijelző és a 2,5x-es zoomkamera miatt.

Forrás: Consumer Reports

Míg a 12 Pro Max 100 dollárral többe kerül, mint kisebb testvére, a 12 Pro, néhány órával több az üzemideje, kicsit nagyobb a kijelzője és 2,5x-es a zoom kamerája, amely csak egy hajszállal jobb, mint a 12 Pro 2x-es zoomja. Viszont a Max verzió lényegesen nehezebb, és nehezen használható egy kézzel, még az óriás mancsú felhasználók számára is.

A listán szereplő legjobb okostelefonok közé tartozik a Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, mely elhozta a legjobb Android telefon címet és a OnePlus Nord N10 5G, amely elnyerte a Legjobb budget telefon és a Legjobb telefon egésznapos akkumulátor-üzemidővel címet.

Forrás: Consumer Reports

A Consumer Reports legjobb okostelefonok rangsorán a kritériumok szerint az iPhone 11, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro és 12 Pro Max is helyet kapott.

Az Apple 2021-ben új okostelefonokkal érkezik, az iPhone 13 modellek már a kanyarban lehetnek, bár óriási változásra nem kell számítani. A 2021-es zászlóshajók gyorsabb chipekkel, kameratechnikai fejlesztésekkel, a csúcskategóriás modellek esetáben 120 Hz-es frissítési rátával rendelkező kijelzőivel érkezhetnek.

Forrás: Consumer Reports

Kapcsolódó cikkeink

Donald Trump vs. Social Media – a volt elnök mindenkit is beperelne

Anikó

Minden negyedik telefont online vásároltuk 2020-ban

Anikó

Feltámad a Tamagotchi!

Anikó