IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Nintendo újra kiadja az egyik legendás kézikonzolját és jön a Super Mario battle royal is

A Nintendo több dologgal is készül a Super Mario Bros. 35. születésnapjára. Elsősorban újra piacra dobják a Game & Watch hordozható konzolt, és battle royal kiadást is készít a legendás játékból.

A Super Mario fanok, akiknek nincs annyi felesleges pénze, hogy Switch vásárláson gondolkodjon csak a Mario miatt, most nagyon boldogok lehetnek. Ugyanis a Nintendo újraéleszti a klasszikus Game & Watch kézikonzolját. A japán cég a Super Mario Bros 35. születésnapjára hozza vissza a hordozható játékot.

Ráadásul a régi verzióhoz képest az új kiadás már teljes színeket felsorakoztató LCD kijelzőt kap. Azon kívül, hogy a klasszikus Mario szerepel rajta, még a második része is helyet kapott, a Super Mario Bros: The Lost Levels és a Game & Watch: Ball szintén mariós játék.

Szerintünk csodálatosan fest! – Forrás: The Verge

A dizájn teljesen megegyezik azzal, amit még 1980-ban kaptunk a japánoktól, és ezen is lesz egy digitális óra, azonban elrejtettek benne 35 Easter Egget Marioval kapcsolatosan. És én például nagyon boldog lettem az árát tekintve, ugyanis elvileg csupán 50 dollárba fog kerülni.

A születésnapra jár még egy ajándék Marionak és Luiginak, na meg persze a fanoknak, ugyanis a Super Mario Bros. 35 néven érkezik egy battle royal játék is. A Nintendo Switch Online előfizetők számára lesz elérhető október 1-jétől.

Battle Royal Mario módra – Forrás: The Verge

35 játékost dobnak be egy képernyőre egy bizonyos Mario szintre és addig megy a buli, amíg csak egy ember (Mario) marad. Viszont sajnos csak tényleg egy szülinapi promócióról beszélünk, ugyanis 2021. március 31-ig lehet majd játszani vele.

Én valószínűleg benevezek egy Game & Watch-ra ha nem árazzák nagyon túl kis hazánkban. Nektek megérne 15 ezer forintot a nosztalgikus érzés?

Források és borító: Verge 1, Verge 2

Kapcsolódó cikkeink

Saját játékkonzol fejlesztésén dolgozik a Qualcomm

Foltin

A KFC is megérkezett a játékkonzol-piacra! Igen, az a KFC

Szarka

Super Nintendo Land nyílik Japánban

Nagy Deborah