IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Super Nintendo Land nyílik Japánban

A sztár látványosság természetesen az AR Mario Kart hullámvasút lesz.

Február 4-én megnyílik a Super Nintendo World, a várva várt videójátékos vidámpark Oszakában, jelentette be a Universal Studios Japan. A nyitás időpontja ráadásul meglepetés, mivel az Universal és a Nintendo eredeti tervei szerint a park 2021 tavaszán nyílt volna meg.

Kedvcsinálóképp az Universal Studios Japan (USJ) betekintést adott a park legfontosabb látványosságáról, a Mario Kart hullámvasútról. A Bowser kastélyában helyezkedik el és AR technológiát alkalmaz, és minden versenyző Mario sapka alakú AR fejhallgatót vesz fel. Bár maga az út síneken halad, minden autó rendelkezik kormánykerékkel, és az AR technológia lehetővé teszi a látogatók számára, hogy “versenyezzenek” egymással. A győzelem megszerzéséhez a látogatók karszalagjukon keresztül virtuális érméket gyűjthetnek, miközben a Switch konzollal barangolnak a parkban.

A Bloomberg megjegyezte, hogy a Super Nintendo World kissé kicsinek tűnik, ami nem ideális, ha sok látogatót akarnak fogadni a világjárvány közepén. Azonban egy, már épülő Donkey Kong résszel is bővül majd a park. Az USJ emellett ígéretet tett az egészségügyi tisztviselőknek, hogy betartják a higiéniai intézkedéseket, mivel Oszaka az elmúlt hetekben COVID-19 hotspot lett.

Nektek hogy tetszik a Nintendo parkja?

Forrás és borító: Engadget

Kapcsolódó cikkeink

Itt a Fortnite kiadás a Nintendo Switch-ből!

Nagy Deborah

A Nintendo újra kiadja az egyik legendás kézikonzolját és jön a Super Mario battle royal is

Nagy Deborah