IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Realme bejelentette a realme 7i érkezését!

A hónap során szépen lassan szállingóztak a Realme 7-es sorozatának tagjai, a realme 7 és 7 Pro. Most a vállalat egy új tagot adott a termékcsaládhoz a realme7i-t, amit egy kellemesen dallamos indonéz nyelvű online esemény keretében ismertettek meg a nagyközönséggel.

Én is lelkesen rápattantam reggel a streamre, mert hogy magyar idő szerint reggel 8 körül még tartott az esemény, azonban mindhiába. Ennyire gyorsan még a Realme kedvéért sem tudok indonézül megtanulni, de azért a lényeget sikerült a nap folyamán összegyűjtenem a soronkövetkező készülékről.

A Realme 7i-t Snapdarogn 662-es SoC-vel látták el, míg a sorozat többi tagja a Helio G95-ös chipsettel büszkélkedhet az alaplapján. Megörökölte viszont 6,5”-es sima LCD kijelzőt 90 Hz-es frissítési rátával, azonban a felbontást visszavették FullHD+-ról sima HD+-ra. RAM tekintetében kizárólag 8 GB-tól gazdálkodhatunk 128 GB-os belső tárhellyel kiegészítve.

További különbség a 7-es készülékhez képest, hogy míg az oldalsó bekapcsoló gombjába rejtett ujjlenyomat olvasóval azonosít, addig a 7i esetében visszakerült a hátlapra az ujjlenyomat szkenner.

Ami szerencsére nem változott, az akkumulátor kapacitása, 5000 mAh-s marad, viszont a 18 W-os töltőt 30-asra cserélték a dobozban.

Egy picit változtattak a designon is, a négylencsés kameramodul elhelyezése kicsit módosult. Ebbe a modellbe egy 64 MP-es elsődleges, egy 8 MP-es ultraszéles, egy 2 MP monokróm és 2 MP-es mélység szenzoros lencse jutott. A 16 MP-es szelfikamera egy kis kivágásban kapott helyet a bal felső sarokban. A készüléket pedig UIS, UIS Max stabilizátor technológiával is ellátták és ultraszéles körben is képes videót rögzíteni.

Színek tekintetében érkezik az Aurora Green és Polar Blue, a készüléken pedig 10-es Android fut Realme UI-jal.

A készüléket az indonéz piacon már helyből elérhetővé is tették cirka 180 eurós áron, hamarosan érkezik majd a világ többi részére is.

Kapcsolódó cikkeink

A túltolt branding esete a kisebb okostelefon gyártókkal

Foltin

Visszanyerte a Samsung a legjobb okostelefon-gyártó pozícióját

Nagy Deborah

Középkategóriás 5G-s telefonokat mutat be a Realme

Nagy Deborah