IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Twitch Prime mostantól Prime Gaming!

Az Amazon bejelentette a névváltoztatást és a friss új dizájnt. Egy összehangolt és együttes márka-újragondolás történt! Valakinek tetszeni fog, valakinek nem…

Viszont a Twitch régi és friss szerelmeseinek csüggednie nem kell! Ez csupán csak egy jól megfontolt új arculat létrehozása, ami sokkal jobban egybeolvad és reprezentálja a Prime családot. Ami majd tökéletesen fog illeni a cég másik szolgáltatásaihoz, például a Prime Videóhoz, ahol többezer órányi kontentent kapunk.

Illetve, ha az Amazon Prime-ra előfizetünk, azáltal prémium Twitch szolgáltatásokhoz is jutunk! Természetesen marad a jó öreg live stream platform és az előbb említett előfizetőknek járó havi ingyen játékok skinek illetve DLC pakkok, ahogyan eddig is.

 

Most már sokkal jobban illeni fog a Prime Video nevű tesóhoz! – Forrás: Amazon

És akár fel is iratkozhatunk az Amazon Prime szolgáltatásra kedvenc Prime Gaming streamerünkön keresztűl, ezzel őket is támogatva! Ha a fő oldalon, az Amazonon már Prime előfízető vagy, akkor Prime Gaminged is van. Ha ezt eddig nem tudtad irány streamet nézni!

Jelenleg bónusz kontentek járnak az Apex Legendshez, Read Dead Online-hoz vagy éppen a League of Legendshez, meg még rengeteg másik játék címhez. Illetve az Amazon Games Studios most is több címen dolgozik, többek közt a New World nevű MMO-t és a Crucible FPS játékot fejlesztik, amik majd nagy valószínűséggel valamiféle Twitch Prime, vagyis most már Prime Gaming támogatást is kapnak. Megjelenésüket azonban sajnos 2021-re tolták.

Borító: Technology and Tricks
Forrás: androidcentral

Neked tetszik az új név és dizájn vagy te követeled vissza a régi és jól megszokott Twitch nevet?

Kapcsolódó cikkeink

Az Apple továbbra is vezeti a táblagépek piacát

Anikó

Az Amazon is beszállhat a kriptovaluták versenyébe

Anikó

Jöhet az astrotimelapse funkció a Pixelekbe

Anikó