IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Xiaomi Mi 11 Pro ugyanazt a képernyőt kaphatja, mint az alapmodell

Ha Te is megszoktad, hogy a Pro verziók többet tudnak az alapmodelleknél és szebb kijelzőt szerettél volna a Mi 11 Próba, akkor van egy rossz hírünk.

A Xiaomi a hét elején dobta piacra a Mi 11-es készülékét, ami elméletileg komoly frissítést jelentett a Mi 10-hez képest. A Mi 10 Pro az alapverzió mellett szintén az év elején jelent meg, de egyelőre a Xiaomi nem említette, hogy a Mi 11 Pro is megjelenne.

A Weibo szivárogtatója, a Digital Chat Station szerint azonban érkezni fog egy Mi 11 Pro. Azt is állítja, hogy a Pro változat pontosan ugyanazokkal a képernyő specifikációival rendelkezhet, mint a standard modell.

Mintha láttam volna már valahol hasonló kameraszigetet – Forrás: Weibo

A kiszivárogtató már egy korábbi bejegyzésében is azt állította, hogy a standard és a Pro modellek külön érkeznek és hogy a kínai tavaszi fesztivál (amelyet február közepén tartanak) előtt a sima változat lesz csak elérhető. A Pro csak az év második negyedévében jöhet.

A Mi 11 a 2016-os Mi Note Pro óta először kapta meg QHD+ OLED képernyőt. 120 Hz-es frissítési rátát is kínál, ízléses a notch és Gorilla Glass Victus is szerepel a tulajdonságai között. Tehát, ha a szivárogtató megérzései helyesek azért a Pro modell is nagyszerű megjelenítési élményt nyújthat.

Az AndroidAuthority megkereste a Xiaomit, hogy mi a helyzet a Pro modellel, de a vállalat szerint jelenleg nincs semmi „megosztanivalójuk” a hírrel kapcsolatban. Mindazonáltal arra lehet számítani, hogy a Pro gyorsabb vezetékes töltéssel és teleobjektív kamerákkal érkezik az egyéb apró minőségbeli különbségek mellett.

A Digital Chat Station azt is állítja, hogy a Xiaomi egy új telefonon is dolgozik, képernyő alatti szelfikamerával. Ez nem is meglepő, mivel a gyártó augusztusban megerősítette, hogy 2021-ben ezzel a technológiával tömegesen dob majd piacra telefonokat.

Titeket meggyőzött a Mi 11? Vennétek?

Forrás és borító: AndroidAuthority

Kapcsolódó cikkeink

A Xiaomi megelőzte az Apple-t

Anikó

Már jövőre élesben hasíthat a Xiaomi HyperCharge

Anikó

A Xiaomi okostelefon-eladásai megelőzték az Apple-ét

Anikó