IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Előrendelhető a Sony Xperia 10 III

A Sony áprilisban jelentette be, hogy új tagokkal bővül az Xperia család, most pedig az is kiderült, hogy melyiket lehet majd először megvásárolni.

A középkategóriás Xperia 10 III kerül elsőként a boltok polcaira, Európában pedig már az előrendelésre is megnyílt a lehetőség. Többféle szín közül lehet majd válogatni, igaz, az elérhetőség régiónként eltérhet.

A tavalyi modellhez képest történt néhány komoly előrelépés az Xperia 10 III esetében. A legfontosabb újítás az, hogy Qualcomm Snapdragon 690-et pakoltak bele, az előző szériában a középkategória nem büszkélkedhetett 5G támogatással. Az akkumulátor teljesítménye 3600-ról 4500 mAh-ra nőtt, amelyhez 30 W-os töltőt kapunk. A tavalyi 64 GB-os tárhely méretet megduplázták, a 6″-os OLED kijelző pedig már támogatja a HDR-t.

Forrás: Sony

Ha valakit nem győzött volna meg a specifikáció és a vibráló színek, néhány forgalmazó esetében a Sony egy zajszűrő füles formájában extra ajándékkal igyekszik vásárlásra ösztönözni minket. Nyilván ne a prémium kategória legújabb tagjára számítsunk, de azért a feladatát minden bizonnyal tisztességgel ellátja majd.

Az Xperia 10 III június 11-én érkezik az európai boltokba, az ára pedig €430 lesz. Arról egyelőre nincs információ, hogy mennyit kell még várni az új Xperia vonal másik két tagjának, az 5 III és az 1 III megjelenésére.

Forrás: androidcentral

Kapcsolódó cikkeink

Ezek a 2020-as telefonok még idén is megállják a helyüket

Foltin

Ikonikus Sony PS játékok bukkanhatnak fel az App Store-ban

Anikó

Megszűnik a PlayStation 3, a PSP és a Vita online boltja

Foltin