IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Hivatalosan is itt a legérdekesebb dizájn valaha, a forgatható kijelzős LG Wing

Voltak már kihajthatós, szétcsúsztathatós és összezárhatós megoldás a mobilok piacán, de az LG forgatható, dupla kijelzős megoldása mindegyiken túltesz.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy milyen érdekes projekten dolgozik az LG, ugyanis Wing néven egy prototípust láthatunk, aminek két kijelzője van egymásba csúsztatva, és azokat szabadon forgathatjuk. Azonban az elképzelés tervei nem maradtak a fiók alján, ugyanis az LG hivatalosan is bejelentette, hogy tömeggyártásba kezdenek vele.

Az LG már egy ideje elindította az Explorer Projectet, ami folyamatosan azzal kísérletezik, hogy hogyan lehetne még többet kihozni a jelenlegi mobiltelefon-piac adta lehetőségekből. Ennek az eredménye az LG Wing is, ami egy nagyon érdekes megoldással állt elő. Ráadásul a cég már egy szétcsúsztathatós modell lehetőségét is elhintette.

A telefon különlegessége, hogy két kijelzőből áll, de nem úgy működik, mint a többi. Ez ugyanis egy elforgathatós megoldással lesz egy kijelzős telefonból kettő. A főképernyő 6,8 colos FHD+ OLED technológiát kapott, alatta pedig egy óramutató járásával megegyező irányba forgatható, 3,9 colos G-OLED kijelző pihen.

A Wing egy Snapdragon 765G-s procit kapott, 256 GB beépített, de bővíthető tárhellyel, 8 GB RAM-mal, 4000 mAh-s aksival. Ráadásul hiába nagy az aksi kapacitása, a Quick Charge 4.0+ rendszerrel a gyorstöltés is meg van oldva. USB Type-C csatlakozót kapott, de a 3.5 mm-es jack kimaradt.

A kamerára sem lehet panasz, ugyanis a főkamera 64 MP-es, kiegészítve egy 117 fokos, 13 MP-es szenzorral és egy Gimbal módszerrel stabilizált 12 MP-es harmadik objektívvel.

Az biztos, hogy a specifikációk egy egész jó telefont garantálnak, már csak az kérdéses, hogy mennyibe fog ez nekünk fájni. A pletykák szerint körülbelül egy $1000-os árra számíthatunk, tehát itthon bővel 300 000 Ft felett mozoghat a készülék.

Nektek tetszik a koncepció?

Forrás: PhoneArena
Borító: Gadgets

Kapcsolódó cikkeink

Az Android-használók fele iPhone-ra váltana

Anikó

A hirdetések már a telefonod zárolási képernyőjére is betörhetnek

Anikó

Eszméletlen összeget költöttünk appokra 2021-ben is

Anikó