IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Holnap jelenik meg a OnePlus Buds, de azért itt van pár kép előre!

A OnePlus 8 frissítésében kutatva egy sor OnePlus Buds render kép került ki a július 21-i megjelenés előtt. Direkt spoiler vagy tényleg ennyire “pechesek”?

A kínai elektronikai nagyvállalat legújabb frissítése a OnePlus 8 csúcstelefonjukhoz akarattal vagy akaratlanul, de lerántotta a leplet a közelgő legújabb vezetéknélküli fülesükről, amit a holnapi megjelenés előtt már akár most is megcsodálhatjuk. Mint, ahogy ezelőtt a OnePlus Nordot is, amit mellesleg párban fognak majd bemutatni. De most jöjjenek a képek!

Forrás: One Plus 8 frissítés

De hogyan is rántotta le a frissítés a képekről a leplet? Ésszerűen az új fülest majd természetesen használhatjuk a OnePlus 8 csúcskészülékükkel – meg persze minden mással is -, és a frissítés forráskódjában kutatva ott lapultak a képek a fülesről sok más fontos kütyüinformációval együtt.

A frissítésből kikerült rajzok igazán impozáns fülest tárnak elénk, a dizájn valahol az Apple Airpodsa és a Samsung Galaxy Buds közöttinek mondanám. Meg kell hagyni, elég érdekes kinézete van, úgyhogy szerintem ez vagy-vagy alapon hatalmas siker vagy bukás lesz az embereknél. Mindenki maga döntse el, hogy tetszik-e neki.

A forráskódból az is kiderült, hogy majd lehetőségünk lesz “megtalálni az eszközünket”, mivel elvileg Dolby Atmos támogatást élvez a füles dobozkája, így valószínüleg hangjezéssel fog minket tudatni hollétéről. Már ha a lakásban hagytuk el. A fülest érintéssel lehet majd irányítani, illetve jól megszokott módon NFC-vel gyors csatlakozással összekapcsolhatjuk azt telefonunkal.

Ha már a füles “podjáról” beszélünk, az 10 perc alatt képes 10 órányi használati időt adni a készüléknek és további információk szerint összesen 30 órányi zenehallgatás lesz majd lehetséges teljes töltéssel, plusz ami van a tokjában. Ami szerintem bőven elég. Több mint egy teljes napon át hallgathatjuk kedvenceinket. És ha nem egyhuzamban akarjuk bömböltetni a dalokat, akkor szinte biztos, hogy használattól függően több napon át is kiszolgál majd minket.

Ha esetleg ez nem lenne elég, akkor a telefonunk energiamegosztásával vagy egy vezetéknélküli töltésre képes külső aksival, akár hosszú napokig is használhatjuk majd. Azonban, ha neked ennél is többre van szükséged, marad a jó öreg “jackkes” vezetékes füles, már ha van még rá bemenet a telefonodon…

Tetszik a három alap szín? Reméljük lesz többen is ! Forrás: OnePlus 8 frissítés

Sajnos a program kódjából nem derült ki, hogy van-e aktív zajszűrő a fülhallgatóban, ami nagy kár. De az árcédulán biztos faragni fog, viszont manapság egyre több zeneimádó szereti még jobban kizárni a világ zajait és elmélyülni kedvenc zenéiben. Úgyhogy, ez biztos el fog tántorítani pár embert a vásárlástól. De belegondolva, a vezeték nélküli füles megjelenése a OnePlus Nord büdzsé telefonjukkal fog megtörténni, ami visszatérve a cég megfizethető készülék gyártási gyökereihez, pompásan fog passzolni egymáshoz.

Borító: onePlus
Forrás: phonearena

Neked tetszik a OnePlus Buds, vennéd?

Kapcsolódó cikkeink

Hivatalosan is bemutatták a OnePlus Nord 2-t

Foltin

OnePlus is a Samsung nyomdokaiba lép

Anikó

Teljesen tönkre teszi a régebbi OnePlusokat az Android 11

Foltin