IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Teljesen tönkre teszi a régebbi OnePlusokat az Android 11

Az Android 11 stabil verziója teljesen instabillá varázsolta a OnePlus 7 és 7T működését.

Van úgy, hogy nagyon várunk már egy szoftverfrissítést, ha pedig egy régebbi modellel rendelkezünk, külön hálásak is vagyunk a gyártónak, hogy ránk is gondolt, nekünk is kedveskedett. A OnePlus 7 és 7T tulajdonosai most pont az ellenkezőjét érezhetik.

Már több, mint egy hónappal ezelőtt letölthetővé vált az Android legújabb stabil verziója a fent említett telefonokra, de még most sem csitul a panaszáradat. A legtöbb 7/7T tulajdonos arról számol be, hogy a frissítés óta drasztikusan csökkent az akkumulátor üzemideje, a készülék nyugalmi állapotban is melegszik, az egyes appok nagyon hosszú idő alatt töltenek be, a gamerek pedig frame dropoktól szenvednek.

Hosszú órákat kellene rászánni arra, hogy a Redditen végigolvassuk a felháborodott hozzászólásokat, de a OnePlus hivatalos fórumán sincs most ennél népszerűbb téma. A már említett, nagy többség által tapasztalt gondok mellett vannak olyan kisebb felhasználói csoportok is, ahol baj van még az értrsítések megjelenésével, összeomlanak az applikációk, vagy használhatatlanná vált a mobilnet.

Forrás: digitalriser.com

A cég nemrég adott ki egy hotfixet a saját, Android alapú Oxygen OS 11.0.0.2 rendszerére, de fixálni érdemben semmit sem sikerült vele. A OnePlus részéről továbbra sincs hivatalos állásfoglalás, valószínűleg egy későbbi, komolyabb frissítés jelenthet majd megoldást, de mivel nem a legújabb modellekről van szó, így nagy kapkodásra kár lenne számítani.

Hogy ne legyen annyira gyötrelmes a várakozás, van lehetőség arra, hogy visszaállítsuk az Android 10-et, ez viszont azzal jár, hogy elveszítjük az összes, készüléken tárolt adatot. Ha úgy döntünk, hogy bevállaljuk, ez a leírás pontos és részletes segítséget nyújt.

Forrás: androidauthority

Kapcsolódó cikkeink

Hivatalosan is bemutatták a OnePlus Nord 2-t

Foltin

OnePlus is a Samsung nyomdokaiba lép

Anikó

Hat új Android funkciót jelentett be a Google

Anikó