IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Idő előtt látható az Xbox Series X kicsomagolása

Hiába a tiltás, valaki máris feltöltött egy nem túl jó minőségű felvételt a Microsoft erősebb újdonságának kibontásáról.

Az Xbox Series X és S megjelenésére ugyan még november 10-ig várni kell, ám az amerikai áruházakba már meg is érkeztek az izmosabb X első szállítmányai. Az internetet hamar bejárta egy egész raklapnyi Series X-ről készült fotó, amelyen becsomagolva látható az újdonság. A dobozok tényleges tartalmáról viszont eddig fogalmunk sem volt, mivel a Microsoft még az előszériás példányokat tesztelő YouTubereknek is megtiltotta a kicsomagolás bemutatását.

Forrás: Reddit

Nem meglepő módon azonban nem tartott sokáig a titkolózás, mivel egy (feltételezett) áruházi dolgozó máris megosztott egy videót a Nagy Műveletről. Az eredeti feltöltést ugyan néhány óra után törölték, de természetesen van mááásik, illetve egy YouTube-csatorna is elkészítette a saját “feldolgozását”. A biztonság kedvéért belinkeljük mindkettőt, kiabáljatok a kommentekben, ha idővel nem működnének.

A spanyolul kommentált felvételek alapján a Microsoft csúcskonzolját fekvő pozícióban helyezték a fekete-zöld dobozba, a gép házát pedig egy “Power Your Dreams” feliratú papírszalag díszíti. A csomagolás belsejét valamilyen puhább bélés borítja, a Series X-en kívül tápkábel, HDMI-kábelt, valamint egy kontrollert találunk a dobozban, az utóbbihoz elem is jár. A redmondiak a jelek szerint igyekeztek kimaxolni az élményt, mivel a konzolt egy plusz réteg, karácsonyi csomagolópapírra emlékeztető anyagba is bebugyolálták.

A Series X kibontásánál tehát már nem fognak meglepetések érni minket, viszont az olcsóbb Series S-ről egyelőre még nem kerültek hasonló anyagok az internetre. Ami késik, nem múlik, hamarosan biztos akad olyan izgága kereskedelmi dolgozó, aki ezt a poént is lelövi.

Kapcsolódó cikkeink

Böngészőben futtatható Windows verzióval rukkolt elő a Microsoft

Anikó

Jobs mindig képes volt valami meglepőt alkotni

Anikó

Néhány dolgot elleshetne a Windows 11-től a macOS is

Anikó