IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Január 14-én érkezik a Samsung Galaxy S21

Végre itt a várva várt időpont a következő Samsung Unpacked eseményre, amin bemutatják a következő zászlóshajó modelljüket.

A Samsung bejelentette a közelgő Galaxy Unpacked eseményének hivatalos időpontját, amelyen bemutatják a Galaxy S21-et. A dél-koreaiak flagshipjét január 14-én (jövő csütörtökön) vehetjük először hivatalosan szemügyre, összhangban korábbi szivárgások híreivel. Az eseményt a Samsung saját helyszínéről, 10:00 ET (magyar idő szerint 16:00) időben közvetítik.

A cég egy rövid előzetes videóban mutatott egy kissé elmosódott képet a Galaxy S21 fényképezőjéről, amelyet megcáfolta az esetleges kétségeket, hogy az év első eseményén nem a nagyon várt flagship modell érkezik.

Forrás: Samsung

Sok meglepetést alapvetően nem tartogat az Unpacked a telefonról, a műszaki adatoktól kezdve a valós képekig a telefonról, beleértve a Galaxy S21 Ultra készülékhez mellékelt S-Pen tokot is, szinte már mindent láttunk. Talán egy csoda még bekövetkezhet, amit még egy szivárogtató Ice Universe állított, hogy a Galaxy S21 már a kijelzőbe rejtett ujjlenyomat-olvasó új verzióját tartalmazza.

Szerinte a Galaxy S21 valószínűleg 64 mm²-es ujjlenyomat-leolvasóval fog rendelkezni, ami 1,77-szer nagyobb felületet jelent elődjénél. A szivárogtató szerint az ultrahangos ujjlenyomat-modul következő generációja kétszer olyan gyors, mint a jelenlegi, és egy érintés is elegendő lenne a telefon feloldásához.

Az 5G természetesen alap mindhárom készüléknél, a Galaxy S21 és a Galaxy S21+ pedig egyaránt 120 Hz-es képfrissítési rátájú FHD+ kijelzőt kap. A Galaxy S21-é 6,2”-es, a Galaxy S21+-é 6,7”-es lesz. A Galaxy S21 Ultra képernyője lenyűgöző, 6,8”-es WQHD+ LTPO képes és 120 Hz adaptív frissítési frekvenciával rendelkezik. A nit és a kontrasztarány is kiemelkedő lesz, amivel kellemes élményt nyújt majd a szemnek. Az Ultra pedig még az S Pent is támogatni fogja, bár nem lesz alaptartozék.

A Galaxy S21 – Forrás: Engadget

A Galaxy S21 és a Galaxy S21+ esetében ugyanazokat a kamerákat kapjuk, mint az elődöknél: 12MP-es főérzékelőt, 64MP-es telefotót és 12MP-es ultraszélességű lencsét. Az Ultra viszont megkapja a továbbfejlesztett 108 MP-es érzékelőt, az ultraszéles ugyanolyan lesz, mint a másik két jövő évi modellben, viszont két telefotó szenzort is kap: egy 3x optikai telefotót és egy 10x-es optikai „szuper” telefotó lencsét. A Samsung lézeres autofókuszt tesz az S21 Ultra készülékébe, és ha minden igaz orvosolja majd az S20 Ultránál tapasztalt problémákat.

Ti be fogtok nevezni az új Samsung bestsellerre?

Forrás: AndroidPolice
Borító: LetsGoDigital

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó