IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kevesebb, mint 400 dollár az Acer új Chromebookja

Ráadásul a Snapdragon 7c lapkakészletet kap, ami ár-érték arányban kiváló választássá teszi a gépet.

Az Acer egy sor új terméket vezetett be portfóliójába, amelyek közül a legfőbb újdonságok a Chromebook és a Halo intelligens hangszóró.

Az Acer Chromebook Spin 513 a cég első gépe, amely a Qualcomm Snapdragon 7c chipsetjét pörgeti. A tavaly év végén bejelentett gép az Adreno 618 GPU mellett egy nyolcmagos Kyro 468 processzort is tartalmaz A felhasználóknak lehetőségük van LTE-kapcsolatra is, míg az Acer 8 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet ad a laptophoz. Bár ez a hardver nem nagy szám azért, töltésenként akár 14 órás használatot biztosít a Chromebooknak.

Könnyen használható és szép – Forrás: Acer

Ráadásul így a Chromebook Spin 513 sokkal hordozhatóbb lesz, ugyanis a gép súlya kevesebb, mint 1,2 kg 360 fokos szögű csuklópánttal, amely négy használati módot tesz lehetővé. A kijelző 13,3 hüvelykes, 1920 x 1080 felbontással. Csatlakozók terén két USB-C 3.2 Gen 1 és egy USB-A 3.2 portot kapott.

Az Acer Chromebook Spin 513-ja Észak-Amerikában 2021 februárjától lesz kapható. A standard modell az Egyesült Államokban 399,99 dollárért lesz megvásárolható. A Snapdragon procik sokkal jobb élményt és teljesítményt nyújtanak, mint a szegmensben jelenleg kapható Celeron és a MediaTek Chromebookok, amelyek a 300 dollár alatti tartományban vannak. Így aki középkategóriás, könnyen hordozható laptopot keres mondjuk jegyzetelésre vagy szövegszerkesztésre, annak kiváló választás az Acer új gépe.

Nektek jó ár-érték arányúnak tűnik a gép?

Forrás és borító: Acer

Kapcsolódó cikkeink

Komoly veszélyt jelenthet a Windowsos gépekre az M2-es chip érkezése

Anikó

Ez a Windowsos malware most már a Maceket is megfertőzheti

Anikó

Böngészőben futtatható Windows verzióval rukkolt elő a Microsoft

Anikó