IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Már dekorációnak is vásárolhatunk iPhone-t

Itt a nagy lehetőség, ha úgy érzed, hogy csak egy bekeretezett almás mobillal lehet teljes az otthonod.

Az okostelefon az utóbbi évtizedben életünk elengedhetetlen részévé vált, ám bizonyos szempontból még ma is megosztja a társadalmat. Az egyik sarokban azok állnak, akik a hagyományos kapcsolatok és a magánszféra szétzúzójaként tekintenek rá, s ennek megfelelően igyekeznek minimalizálni a használatát. A másik végletet pedig azok képviselik, akik egy cseppet sem lelkiznek a kütyük negatív hatásain, mértéktelenül és fenntartások nélkül ölelve keblükre az aktuális újdonságokat.

GRID 4S Forrás: Gridstudio

Valószínűleg inkább az utóbbi csoportnak szólhatnak a GRID nevű cég egyedi dekorációi, ami szétszedett, s alkatrészek szerint gondosan elrendezett telefonokból áll. A 139-169 dollárért kínált, falra akasztható díszek különböző modellekkel választhatók: iPhone-ból például a 3GS, a 4S, és az 5 mellett dönthetünk, de az ínyencek számára még a klasszikus, krómozott hátlapos iPod Touch is rendelkezésre áll. De a GRID nem csak az Apple-fanokat várja tárt karokkal, a kollekcióban akad békebeli BlackBerry (Bold 9000, 2008-ból) és Nokia E71 (szintén 2008) is.

Minden klasszikus megérdemli, hogy bekeretezzék”- szól a GRID mottója, ami megerősíti, hogy a vállalkozás elsősorban a nosztalgiára épít, azon belül is azokra a vásárlókra, akik a 2000-es évtized végének mobiljairól ápolnak szép emlékeket. A szétcincált készülékek A3-as, vagy kisebb méretű alapon nyugszanak, az egyes alkatrészek mellett magyarázó feliratokkal, sőt, az iPhone 4S és az iPod Touch mellé még Steve Jobs-idézet is jár.

GRID 5. Forrás: Gridstudio

Szállítás Magyarországra is kérhető, szóval ha úgy érzed, hogy  te otthonodnak is ékévé válna egy kibelezett okostelefon, akkor a GRID weboldalán bármikor leadhatod a rendelést. Azt nem sikerült kiderítenem, hogy konkrétan honnan érkezik a csomag, de nem tévedünk nagyot, ha Kínára tippelünk, már csak azért sem, mert a honlap alján a „Belongs to shen zhen shi rong cheng shi ye you xian gong si”-szöveg szerepel.

Neked hogy tetszik ez a különös dekoráció? Jó ötletnek tartod, vagy épp eleget nyomkodod a telefonod ahhoz, hogy ne akard még a faladon is bámulni?

Borító: Gridstudio

Kapcsolódó cikkeink

Donald Trump vs. Social Media – a volt elnök mindenkit is beperelne

Anikó

Feltámad a Tamagotchi!

Anikó

Lehetett volna fekete kerámiából is Apple Watch Edition

Anikó