IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Matt fekete kivitelben érkezhet az iPhone 13

EverythingApplePro YouTube videója számos szóbeszéd alapját erősíti meg a soron következő Apple készülékről. A videó exkluzív részleteket hoz az egészen megbízható szivárogatató, Max Weinbach részéről, azt állítva, hogy az iPhone 13 Always-On kijelzővel és kisebb design módosításokkal érkezik 2021-ben.

A videó tanúbizonysága szerint, bár az általános dizájnváltozások ebben az évben minimálisak lesznek, az iPhone 13 Pro matt hátlapja „sokkal kifinomultabb” lesz, mind textúra, mind megjelenés terén.

A matt hátlap finomodik tehát, a 2021-es iPhone-ok esetében ez szinte biztosan a Pro Max modellekre vonatkozik. Valamivel markánsabb, texturált hátlapjuk lesz. Ez által kényelmesebb fogásúak is lehetnek. A videóban olyan puha matt hátlapot emlegetnek, mint a Pixel sorozatban. Hát…

A videó megerősíti azt a korábbi jelentést is, miszerint az iPhone 13 Pro ugyanolyan magas frissítési frekvenciájú, 120 Hz-es ProMotion megjelenítési technológiát fog használni, mint az iPad Pro. Az Apple az új LTPO technológiát is csatasorba állíthatja, hogy az iPhone 13 Pro mindig bekapcsolt kijelzőt kapjon, hasonlóan ahhoz, ami már elérhető az Apple Watchban.

Az Always-On Display minimálisan testreszabható lehet. Ez ebben a formában úgy működhet, mint egy „lecsavart” zárolás képernyő. Az óra és az akkumulátor töltöttségi szintje mindig látható lenne, az értesítések sáv pedig ikonok segítségével jelenne meg. De ettől még a rendes értesítések megmaradnának olyannak, mint most.

A videó szerint az iPhone 13-as széria továbbfejlesztett ultraszéles lencsével rendelkezhet. Ez a lencse állítólag továbbra is „gyengébb minőségű” lesz a másik két lencsénél, de az Apple azon dolgozik, hogy ezen a területen is javulást érjen el.

A legújabb kamerafejlesztés állítólag a Portré módos videófelvételek támogatása lesz, amin az Apple már jó ideje dolgozik. A készülék képes lehet rögzíteni álló videót és megváltoztatni a mélységélességet helyből.

Amire pedig a videó nem tér ki részletesen:

  • Az iPhone 13 állítólag erősebb mágneseket tartalmaz a MagSafe technológiához.
  • Új asztrofotográfiai mód: az iPhone kameráját az ég felé irányítva, a csillagok vagy Hold észlelésekor „asztrofotográfiai módra” vált a készülék
  • Hosszabb expozíciós idő, jobb belső feldolgozás
  • A márciusban vagy áprilisban megjelenő AirTagek teljes körű integrálásra kerülnek
  • Egy extra Apple Watch fact: a Series 7 még nem támogatja a vércukorszint mérését

Kapcsolódó cikkeink

Megjelent az iOS 16

Anikó

Az iPhone XR-re hajazhat az új SE

Anikó

Végre visszatért a töltöttség százalékos kijelzése az iPhone-okon, de miért így?!

Anikó