IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Meghosszabbítják az Apple TV+ ingyenes próbaidőszakát

Azoknak, akik tavaly szeptember óta új almás készüléket vásároltak, az alap 1 év mellé most akár három hónap további potyázással kedveskednek a cupertinóiak.

Az Apple tavaly márciusban jelentette be, hogy maguk is belépnek az egyre zsúfoltabbá váló streaming piacra egy saját szolgáltatással, az Apple TV+-szal. A platform végül november elsején startolt, méghozzá a kezdeti érdeklődést felcsigázandó egy teljes évnyi ingyenes próbaidőszakot biztosítva azoknak, akik 2019 szeptembere után valamilyen új almás készüléket (iPod, iPhone, iPad, Mac) vásároltak. Ennek az egyetlen feltétele az, hogy a próbaidőt az eszköz beüzemelésétől számított 3 hónapon belül el kell kezdeni.

Az Apple TV+ egyik nagy fogása Tom Hanks mozikba szánt nyári blockbustere, a Greyhound, ami a koronavírus miatt végül a platformon kötött ki a vászon helyett.

A kezdeti kínálatot még maximum néhány nap alatt ki lehetett végezni, azóta viszont egész korrekt mennyiségű tartalmat lapátoltak össze a cupertinóiak, minden egyes tételt ellátva magyar felirattal is. Ezért is lehet remek hír, hogy az Apple most 2021. február 28-ig kitolta az ingyenes periódus lejártát, így akik már tavaly novemberben rárepültek a lehetőségre, azok 3 hónapos bónuszt kapnak. Akik viszont már havi fizetéssel használják az Apple TV+-t, azok a havidíj értékében február végéig jóváírást kapnak az Apple ID—jükre, amit az iTunes Store-ban, az App Store-on, vagy bármelyik almás szolgáltatásban lehet felhasználni. Az ajánlat a 2019 november és 2020 január között feliratkozó éves előfizetőkre is érvényes, ők február végéig ingyenes hosszabítást kapnak.

Utóbbiak persze nem lehetnek túl sokan, hiszen kár lenne tagadni, hogy az Apple TV+ nem igazán rengette meg a streaming piacot. A cupertinóiak nem osztanak meg adatokat a platform forgalmáról, így fogalmunk sem lehet, hogy hány fizetős ügyfelük van, de a próbaidőszak meghosszabbítása nem feltétlenül tolongó érdeklődőkről árulkodik. Ha viszont jogosult vagy bármilyen ingyenes periódusra (új eszközökön 1 év, alapból 7 nap), akkor érdemes lehet rápillantani a szolgáltatásra, hiszen a kb. 40 elérhető tétel között jó eséllyel akadhat olyan, ami a kedvedre való.

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Jelszómegosztási lehetőségen dolgozik a Netflix

Anikó

Egyre nagyobb teret nyernek a szolgáltatások és reklámok az Apple portfoliójában

Anikó

Három Daytime Emmy-díjat is elhozott az Apple TV+

Anikó