IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Napi cukiság: Baby Yodává varázsolhatod az Amazon Echo Dotod

Star Wars fanoknak kötelező kiegészítő.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de mi már alig várjuk a The Mandalorian második évadát, főleg mióta megtudtuk, hogy Ahsoka Tano is fel fog benne tűnni. Ráadásul a Breaking Bad főgonosza, Giancarlo Esposito (Moff Gideon) megvillantotta a híres mandalóri fekete fénykardot, amit eddig csak a Clone Wars animációs sorozatban láttunk, ott is csak futólag.

A második évad ősszel érkezik a Disney+ kínálatába, és már az első évadot is a jó sztori mellett nagyjából elvitte a hátán Baby Yoda. A sorozatban csak a Gyermekként emlegetett kis űrlény nem Yoda kiskorában (teljesen más időben járunk itt), csak a könnyebbség miatt hívják így, ugyanis a mai napig nem tudjuk Yoda fajának nevét. Reméljük, a második évad ezt is pótolni fogja.

Aki teljesen beleszerelmesedett az apró karakterbe, és még Amazon Echo Dotja is van, imádni fogja az Otterbox új kiegészítőjét. A műanyagból készült csúszásgátlós tároló elképesztően cuki Baby Yoda fülekkel egészíti ki a harmadik generációs eszközöket.

Hát nem borzasztó aranyos? – Forrás: Amazon

A dokkoló egyáltalán nem befolyásolja a hangszóró tisztaságát és hangzását, ugyanis körülötte ízlésesen ki van vágva. A töltőnek és a jack kábelnek is maradt hely, azokon a részeken is figyeltek a megfelelő résekre.

Mindennek tökéletesen kivágott rés – Forrás: Amazon

Az biztos, hogy az ellenállhatatlan Baby Yoda fülekkel és a tipikus barna köntös borítással bármelyik Star Wars fan szobájának szép dísze lesz. Az USA-ban. Az Egyesült Államokon kívül ugyanis sajnálatos módon nem található az Otterbox kínálatában (vélhetően a franchise jogok miatt). Így csak azok tudják beszerezni, akiknek lakik vagy utazik ki épp ismerősük/rokonuk.

Ti várjátok már a The Mandalorian második évadát?

Forrás és borító: Phandroid

Kapcsolódó cikkeink

Donald Trump vs. Social Media – a volt elnök mindenkit is beperelne

Anikó

Feltámad a Tamagotchi!

Anikó

Lehetett volna fekete kerámiából is Apple Watch Edition

Anikó