IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Nem lesz idén YouTube Rewind videó

2020 túl rossz volt ahhoz, hogy bármikor bárki is újra akarja élni. A YouTube nem szeretné, ha csupán a maszkokról és a karanténról szólna az évi visszatekintő videó, így az elmarad.

Minden év végéhez közeledve a YouTube hagyományosan kiad egy Rewind videót, ami az előző 12 hónapban kiemelkedő népszerű alkotások, események és trendek összegzése. Ez az év azonban nem éppen a legjobb, ezért a YouTube úgy döntött, hogy mindannyian jobban járunk, ha nem kell újraélnünk a 2020-as eseményeket.

Más világ volt a YouTube-on 10 éve

Nyilatkozatában a YouTube azt mondta, hogy a Rewind mindig is egyfajta ünnep volt a felhasználók számára, de az ünneplés most nem lenne megfelelő. A világ még mindig egy globális járvány ellen küzd, amely több mint egymillió ember életét követelte eddig.

A visszatekintő videókat amúgy is nehéz elkészíteni, még a COVID-19 hatása nélkül is. A YouTube-ot eddig is mindig érték kritikák az összefoglalót illetően, ugyanis egyértelműen nem tetszhet mindenkinek, vagy érthet egyet vele mindenki. Itt megnézheted egyébként az előző évek próbálkozásait, mintha tényleg egy kínos időkapszulát nyitnánk ki.

Minden idők legnépszerűtlenebb Rewind videója egyébként a 2018-as volt és a YouTube kifejezetten nem szeretné megdönteni a negatív rekordot a 2020-assal. Ugyanis oké, hogy a 2018-as Rewind Fortnite-tal, Cardi B-vel, K-poppal, Baby Sharkkal érkezett, de a 2019-es videó már úgy kezdődik, hogy bocsi gyerekek, nagyon félrecsúszott a múlt évi, most jobbat adunk nektek. De csupán kigyűjtötték minden kategóriában a leglájkoltabb videókat, és ennyi. Idén pedig meg sem próbálták.

Te sajnálod, hogy elmarad vagy egyetértesz vele?

Forrás és borító: AndroidPolice

Kapcsolódó cikkeink

Így engedélyezheted a YouTube kép a képben funkcióját iPhone-on

Anikó

Végre itt a YouTube PiP iPhone-on, de…

Anikó

Európába is érkezik a Mi 11 Ultra, a Google UWB technológiát, a YouTube pedig új kommentelési lehetőséget tesztel

Foltin