IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

QHD+ 120 Hz-es kijelzővel érkezik a Xiaomi Mi 11 Pro

A kínaiak telefonja lehet ráadásul az első, ami megkapja a Snapdragon 875-ös processzort is.

A Xiaomi várhatóan az elsők között fog piacra dobni egy telefont, amit a Snapdragon 875-öt dolgoztat. Az egyik szivárogtató szerint érkezik egy sima és egy Pro verzió is, az utóbbi QHD+ felbontással és 120 Hz-es frissítési frekvenciával kerülhet a boltok polcaira.

A Mi 11 Pro új képernyője hatalmas javulás lesz a Mi 10 Próhoz képest, amely 1080p felbontást és „csak” 90 Hz-es frissítési rátát kapott. Az információk szerint a szelfikamera a bal felső sarokban marad, és az egész kicsit legörbített kivitelt kaphat, de semmi más rendkívüli nem lesz a kinézetében. Hasonló a helyzet a kamerákkal is, csak egy apró frissítés érkezhet. Az M11 Pro pedig várhatóan 120 W-os töltést is képes lesz felvenni.

Hasonló dizájnt kaphat – Forrás: GSMArena

A többi specifikáció bemutatása még túl korai lenne, tekintettel arra, hogy a tényleges Qualcomm lapkakészletet még egy hónap, mire bemutatják.

Az okostelefon-gyártó bemutatott egy 80 W-os vezeték nélküli töltőt is, amely egy 4000 mAh-s akkumulátort 0-ról 100%-ra 19 perc alatt tölt, ami valószínűleg a következő generációs Xiaomi zászlóshajókkal egyidőben, jövő év elején kerülhet értékesítésre.

Nektek hogy tetszik eddig az új Xiaomi zászlóshajó?

Forrás: GSMArena
Borító: Pocket-Lint

Kapcsolódó cikkeink

A Xiaomi megelőzte az Apple-t

Anikó

Már jövőre élesben hasíthat a Xiaomi HyperCharge

Anikó

A Xiaomi okostelefon-eladásai megelőzték az Apple-ét

Anikó