IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Úgy veszik a Xiaomi Redmi Note 9 sorozatát, mint a cukrot

Az új Redmi Note 9 sorozatából több, mint 300 000 darab fogyott el az első néhány óra alatt.

A Xiaomi a múlt héten mutatta be a Redmi Note 9 sorozat három új tagját, a Redmi Note 9 5G-t, a Redmi Note 9 Pro 5G-t és a Redmi Note 9 4G-t. Megmondom őszintén, én már kezdek összezavarodni, ugyanis vannak még más, régebbi, nem 5G-s Redmi Note 9 modellek is, de ez most egy teljesen új széria.

Az új telefonok tegnap kerültek forgalomba Kínában, és néhány óra alatt a vállalat több mint 300 000 eladást könyvelhetett el. A számot helyi idő szerint 12 óráig állapították meg, majd a Weibo hivatalos Redmi-fiókja közzétette a lent látható képet, ünneplésként.

300 000 darab délig, szép teljesítmény – Forrás: Weibo

A Redmi Note 9 4G, a Redmi Note 9 5G és a Redmi Note 9 Pro 5G nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, mint ahogy már megszokhattuk a gyártótól, de talán a Note 9 Pro 5G tűnik ki leginkább a 120 Hz-es képernyőjével, 108 MP-os kamerájával és 201 eurós árával.

Tehát igazából nem is meglepő tény, hogy a Note 9 Pro 5G és testvérei nagyon jól fogynak. Az előbbi modell biztosan kapható lesz Kínán kívül is, a többit még nem tudjuk hivatalosan megerősíteni. Az biztos, hogy a 9 Pro 5G-t ilyen áron még mi is kipróbálnánk!

Nektek tetszik az új széria?

Forrás: GSMArena
Borító: AndroidAuthority

Kapcsolódó cikkeink

A Xiaomi megelőzte az Apple-t

Anikó

Már jövőre élesben hasíthat a Xiaomi HyperCharge

Anikó

A Xiaomi okostelefon-eladásai megelőzték az Apple-ét

Anikó