IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Vége megindulhat a Xiaomi Mi 11 Ultra értékesítése?

A Xiaomi Mi 11 Ultra végre korlátozott mennyiségben forgalomba kerül Indiában. A vállalat már márciusban bejelentette legújabb zászlóshajó okostelefonját, de Kínán kívül azóta szinte lehetetlen volt vásárolni belőle. 

A telefon májusban azonnal elfogyott az Egyesült Királyságban, ami nagyon korlátozott készletre utal, és a múlt hónapban a Xiaomi azt mondta, hogy az indiai bevezetés is késik “rajtuk kívülálló körülmények miatt”.

Most a vállalat arról számolt be, hogy az indiaiak hogyan tudnak majd ténylegesen vásárolni, amennyiben hajlandóak megugrani néhány nehezítő körülményt. A vásárlóknak a Mi.com weboldalon 1999 rúpiáért (~27 dollár) egy “ultra ajándékkártyát” kell vásárolni, amely később beleszámít a Mi 11 Ultra árába, és tartalmaz néhány extrát, például két ingyenes képernyőcserét.

Maga a Mi 11 Ultra 69 999 rúpiáért (~940 dollár) érhető el Indiában. A Xiaomi nem közölte, hogy meddig lesznek elérhetőek az ajándékkártyák, hány telefon lesz megvásárolható, vagy mikor szállítják ki őket, de a kiadást “korlátozott mennyiségben történő akcióként” írja le.

A Xiaomi Mi 11 Ultra legvonzóbb tulajdonsága a teljesen új kamerarendszer. A főkamera egy nagyméretű, 1/1,12 hüvelykes, 50 megapixeles érzékelővel rendelkezik, emellett 48 megapixeles ultraszéles és teleobjektíves modulok is találhatók a készülékben. Mindez egy gigantikus kameradudorban kapott helyet, amelyhez egy másodlagos OLED-képernyő is tartozik, amely keresőként is szolgálhat.

Kapcsolódó cikkeink

A Xiaomi megelőzte az Apple-t

Anikó

Már jövőre élesben hasíthat a Xiaomi HyperCharge

Anikó

A Xiaomi okostelefon-eladásai megelőzték az Apple-ét

Anikó