IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

2021 elején érkezik az új Motorola zászlóshajó, de nem lesz a Galaxy S21 riválisa

Akik hiányolták a felsőkategóriás telefonok piacáról a régen szebb időket látott márkát, azok örülhetnek, ugyanis érkezik végre egy újabb impozáns model.

A Motorola áprilisban visszatért a csúcskategóriás okostelefon szegmensbe, és úgy tűnik, hogy folytatják a munkát. Egy új jelentésből kiderül, hogy a márka egy másik, 2021-ben megjelenő eszközt fejleszt.

A szóban forgó okostelefon állítólag a “Nio” kódnéven szerepel és XT2125 modellszámmal jegyezték be. A legtöbb 2021-es zászlóshajótól eltérően azonban ugyanazt a Qualcomm Snapdragon 865 chipsetet használja, mint a Motorola Edge+, és nem a az új Snapdragon 875-öt.

Motorola Edge + – Forrás: BusinessInsider

Jelenleg a rendelkezésre álló adatok szerint 8 GB RAM és 128 GB belső tárhely jellemzi Niót. Vannak azonban utalások egy impozánsabb, 12 GB/256 GB-os modellre is.

Full-HD+ (2520 x 1080 px) kijelzőt fog kapni, amely magas frissítési arányt kínál, minimum 90 Hz-et, bár a 120 Hz-es lehetőséget sem zárhatjuk ki. A képernyő fölött két szelfikamera – egy 16 megapixeles és egy 8 megapixeles – ül, amelyek egy notchon pihennek.

A hátuljára viszont állítólag 64 megapixeles főkamerát szereltek, amelyet korábban a Moto G9 Plus-on láthattunk már, valamint egy 16 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles depth kamerát is kap.

Úgy tűnik, hogy a Motorola Niója 2021 első negyedévében érkezik Android 11-gyel a fedélzetén. Az ár még ismeretlen, de a régebbi processzor jelenléte arra utal, hogy ez egy úgynevezett költségvetési zászlóshajó lesz.

Ti bizalmat szavaznátok a cégnek?

Forrás és borító: PhoneArena

Kapcsolódó cikkeink

Hat új Android funkciót jelentett be a Google

Anikó

Teljesen tönkre teszi a régebbi OnePlusokat az Android 11

Foltin

108 MP-es kamerával érkezik a Motorola új budget telefonja

Foltin