IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Huawei bejelentette a Watch Fit Elegant érkezését

A kínai gyártó által tavaly nyáron piacra dobott Watch Fit sorozata két új taggal bővült, melyekkel az elegánsabb irányt képviselőknek kedveskednek.

A Watch Fit Elegant nem sokban tér el a már hónapok óta megvásárolható modellektől, azonban az egyetlen apró különbség elég hangsúlyos és jól észrevehető: az új készülékek keretének az anyaga rozsdamentes acél, az óraszíj pedig puha fluoroelasztomerből készült.

A korábbi modelleknél a Huawei más műanyagot használt, az új szíj sokkal ellenállóbb a meleggel, a nedvességgel és a szennyeződésekkel szemben, valamint kevésbé nyúlik, mint az elődje. Az említett tulajdonságok miatt az ára is magasabb, viszont hosszabb életű, és kevésbé hajlamos adott esetben allergiás reakció okozására.

Formáját tekintve semmi sem változott, maradt a téglalap, enyhén kerekített sarkakkal, és egyetlen nyomógombot találunk a jobb oldalán. Az óra 1,64″-os (456 x 280) Amoled kijelzővel érkezik, a saját fejlesztésű Lite OS rendszert pedig Kirin A1 chipset futtatja majd.

Forrás: gsmarena

A Watch Fit Elegantban is van beépített GPS, 24 órás szívritmus figyelő és a véroxigén szintjét megbecsülő SpO2 érzékelő is. Tizenkét, animációkkal megtámogatott testedzési gyakorlatsorozat segít formában tartani magunkat, de akinek élénkebb a fantáziája, az 96 gyakorlat közül választhat. A TruSleep 2.0 alkalmazás figyeli az alvási szokásainkat, és a menstruációs ciklust dokumetáló funkció sem maradt ki az új modellekből.

A hűvös hatású fehér (Frosty White) aranyszínű, a mély tónusú fekete (Midnight Black) pedig ezüstös keretet kapott. A Watch Fit elegant órák március 26-án érkeznek meg az Egyesült Királyság boltjaiba és a viszonteladókhoz, az áruk pedig 110 angol font (adók és vámok nélkül kb. 47 000 forint) lesz. Arról egyelőre nincs információ, hogy más országokban mikor kapható majd a termék.

Forrás: gsmarena

Borító: Khaleej Times

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung a Huawei babérjaira tör

Anikó

Erősen iPad ihletésűre sikerült a Huawei új MatePad szériája

Anikó

Nagyjából 100 Huawei készülék frissül HarmonyOS-re

Foltin