IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Sonos és a Disney együtt készül a Mandalorian 2. évadára

A Sonos egy új házimozi rendszert készít be a premierre, a Disney pedig ingyen előfizetést ad azoknak, akik megveszik azt.

Nagyon várunk már a Mandalorian második évadára, ugyanis a kritikák ellenére nekem elképesztően tetszett, de tény, hogy mélyre kell magadat ásni a Star Wars univerzumban, hogy értsd a sorozatot. Akik meg nem a híres fekete lézerkard miatt várják a második évadot, azoknak szimplán ott van a cuki kis Baby Yoda.

A Sonosnál úgy tűnik szintén vannak Star Wars fanok, ugyanis a következő évadra összeálltak a Disneyvel, ami már egy hónap múlva itt is van, október 30. a szent dátum!

A magas minőségű hangok a Star Wars élmény részei, és a Mandalorian második évadára szeretnénk, ha ez még jobban érvényesülni tudna a képernyő előtt. Az új dialógusok és hangeffektek egy új világba fogják vinni a nézőinket.

Matthew Wood

A Sonos az Arc Beammel készül az új évadra, aminek megvásárlásakor 6 hónap ingyen Disney+ jár annak, aki Amerikában, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Hollandiában és Svédországban lakik.

A Sonos Arc egyébként a gyártó legújabb modellje, Dolby Atmos rendszerrel, hangirányítással, AirPlay 2 támogatással és egyéb extrákkal.

Az átmeneti házasság másik eredménye a Sonos Radio, amin a Mandalorian zeneszerzője állít össze egy listát, amit a Sonos Appban érhetünk majd el. Ludwig Göransson nem csupán a Mandalorian zenéjét szerezte, de a Tenet és a Fekete Párduc muzsikáiért is ő felelős. A listáján pedig megtalálhatóak lesznek majd a kedvenc jazz, klasszikus, indie, hard rock és filmzenéi.

Te is várod már a második évadot?

Forrás: 9to5Mac
Borító: Sonos

 

Kapcsolódó cikkeink

Zenélő falidekort mutatott be az IKEA-SONOS páros

Viktor

Sonos Roam – a legjobb hordozható hangszóró?

Viktor

Ez házimozi! – Teszten a Sonos Arc

Nagy Deborah