IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az iPad mini 6 is mini LED-es kijelzővel érkezhet

Egy új ellátási lánctól érkezett jelentés szerint a következő generációs iPad mini modell, amely 2021-ben kerülhet piacra, mini LED-es háttérvilágítású kijelzőt használ majd.

Csütörtökön a DigiTimes arról számolt be, hogy az Apple beszállítói partnerei mini LED-es háttérvilágítású egységeket biztosítanak mind a közelgő MacBook Pro modellekhez, többek közt egy új iPad mini készülékhez, valószínűleg az iPad mini 6-hoz.

A DigiTimes jelentése szerint a Radiant Optoelectronics 2021 harmadik negyedévében kezdi meg a háttérvilágítási egységek szállítását, a negyedik negyedévre pedig volumenbővítést terveznek.

Forrás: Jon Prosser

A hagyományos háttérvilágítási technológiákhoz képest a mini LED-ek jobb kontrasztot, nagyobb fényerőt és jobb fekete színeket biztosítanak.

Még 2020-ban a TF Securities elemzője, Ming-Chi Kuo azt jósolta, hogy egy új iPad mini modell mini LED háttérvilágítással lesz felszerelve. Július elején a Bloomberg arról számolt be, hogy az iPad mini 6 ősszel kerül piacra.

Júniusban az új modellről kiszivárgott renderek egy olyan készüléket mutattak, amely vékony keretekkel rendelkezik, és nincs Fő gombja, mint a többi jelenlegi iPad modellnek. Tegnap pedig arról érkezett információ, hogy az új iPad mini ugyanazt az A15-ös chipkészletet használja majd, mint az Apple iPhone 13 termékcsaládja.

Borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Megjelent a watchOS 9

Anikó

Megjelent az iOS 16

Anikó

Érkeznek az Apple Far Out eseményének legnagyobb bejelentései

Anikó