IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Egy idegesítő Android 11 bug akadályozza a multitaskingot

A nemrég kidobott Android 11 korántsem problémamentes, egyes felhasználók számára nem működik a multitasking.

Szeptember csodálatos hónap volt, ugyanis kijött az Android 11 és az iOS 14 is, így mindenki upgradelhette a telefonját, akinek nem nagyon régi eszköze van. Az iOS 14 persze nagyobb népszerűségnek örvendett, de ez az is lehet, mert az Android 11 egyelőre csak a Google Pixelekre érhető el.

Az Android 11 számos újítást hozott, változott egy kicsit dizájnügyileg is, jöttek a buborékszerű értesítések és hasznos új „gombok” érkeztek. Viszont a fejlesztésekkel jöttek a hibák is, ami azért valljuk be az Android esetében elég gyakori.

Elvileg az új frissítéssel (kövezzetek meg, nem tudtuk nektek itt kipróbálni a szerkesztőségben, mert Google Pixelünk pont nincs) ha felfelé pöccintünk és lenyomva tartjuk azt akkor megjelenik a multitasking kijelző. Viszont ez a gyakorlatban egyáltalán nem így néz ki.

Az idegesítő hiba – Forrás: AndroidAuthority

Miután felfelé húzzuk és nyomva tartjuk a kijelzőt visszaugrik minden az eredeti állapotára és még egy fekete képernyőt is kapunk, amin nincs semmi.

A probléma egyébként a Pixel tulajdonosok körében eléggé elterjedt, egészen a Pixel 2-ig visszamenőleg jelentkezett a bug. Néhány felhasználó számára egy újraindítás megoldotta a gondot, de az esetek nagyrészében ennyi nem volt elég.

Reméljük, hogy mire a többi szolgáltató telefonjára megérkezik a rendszer már egy stabilabb verziót fogunk kapni, ugyanis ez valóban borzasztó idegesítőnek tűnik.

Te várod már az Android 11-et?

Forrás: AndroidPolice
Borító: AndroidAuthority 

Kapcsolódó cikkeink

A Pixel 6 végre felnőhet az iPhone-hoz

Anikó

Hat új Android funkciót jelentett be a Google

Anikó

Teljesen tönkre teszi a régebbi OnePlusokat az Android 11

Foltin