IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Okostévét dob piacra az Oppo

A Xiaomi legújabb kihívója úgy tűnik, hogy saját ökoszisztémát indít.

Az Oppo egy nagyon érdekes jelenség, ugyanis mint minden kínai márka, ők is szeretnék a negatív előítéleteket leküzdeni. Mint ahogy láthattuk a Xiaominak sikerült, emlékszem még évekkel először, amikor az egyik ismerősöm azt vett magának, azt se tudtam miről beszél, mostanra pedig a negyedik legnagyobb mobiltelefon gyártó.

Idén már két érdekességet is piacra dobtak, az egyik a saját okosórájuk volt, ami megszólalásig hasonlított az Apple Watchra, és egyébként tök jó specifikációkat és külsőt kapott, csak sajnos nem sok különbség van árban közte és egy Apple Watch SE között.

Épül az ökoszisztéma – Forrás: Gadgetsnow

A másik egy digitális tervrajz volt, ami egy Mátrix hangulatú telefont vizionált. Az eszköz ugyanis elvileg kicsúsztathatós lesz, vagy inkább úgy tudnánk leírni a jelenséget, mint amikor egy svájci bicskát kinyitsz és a rugó kilöki a pengét, csak itt a kijelző többi része ugrik ki a házból.

Az, hogy az okostelefon-gyártók TV-t dobnak piacra nem újdonság, hiszen a OnePlus, a Nokia, a Xiaomi, a Realme és a Honor is kiadtak már saját eszközt. Ezekhez a nevekhez csatlakozhat most az Oppo is.

A márka a 2020-as fejlesztői konferenciáján jelentették be, hogy dolgoznak az okostévéjük megvalósításán, ráadásul már most októberben érkezhet. Elvileg 55 és 65 colos verzió készül belőle és valószínűleg extra funkciók is elérhetőek lesznek benne, ha Oppo telefonod van.

Te vennél Oppo okostévét?

Forrás: GSMArena
Borító: Oppo

Kapcsolódó cikkeink

Hamarosan jön az Oppo Watch 2

Anikó

A Xiaomi okostelefon-eladásai megelőzték az Apple-ét

Anikó

2021 az összehajtható telefonok éve?

Anikó