IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Fotón az állítólagos AirPods 3

Egy kínai weboldalon tűnt fel néhány kiszivárgott kép, amin elvileg már az Apple be sem jelentett újdonsága látható.

Nemrég adtunk hírt arról, hogy a Bloomberg értesülései szerint 2021 az AirPods-termékcsalád frissítésének éve lehet. A jól értesült Mark Gurman az Apple terveit ismerő forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy a cupertinóiak két új vezeték nélküli fülessel készülnek: a tavaly ősszel megjelent AirPods Pro második kiadásával, illetve az olcsóbb AirPods harmadik generációjával. A kínai 52audio blog most az utóbbival kapcsolatban közölt két fotót, amikről azt állítja, hogy azokon már az AirPods 3 alkatrészei láthatók.

A blogbejegyzés szerint a képek az ellátási láncból származnak, az első egy röntgen-szerű felvétel az AirPods Pro és az AirPods 3 tokjáról, ami alapján az új belépőszintű füles lényegesen kisebb lehet a drágább elődjénél. Az 52audio a szövegben csak „AirPods Small”-ként emlegeti a modellt, és megosztott egy rajzot is, amelyen egy AirPods Próhoz kísértetiesen hasonlító, rövidebb szárú kütyü látható. Ez egybecseng Gurman korábbi beszámolójával, amiben az elemző szintén a dizájn „prósításáról” értekezett, illetve a megkurtított szárakat is említette.

A harmadik képen állítólag az AirPods 3 üres burkolata, illetve a tokozás felső része szerepel. Az AirPods Próhoz való hasonlóság itt is szembetűnő, ám ezenkívül nem sok mindent lehet kisilabizálni a fotóból. A nagy hiányzó most is az AirPods Studio, amiről az 52audio nem tesz említést, illetve Gurman és Jon Posser is úgy tudja róla, hogy gyártási problémák miatt egyszerűbb formában kell újraterveznie az Apple-nek. Ha kicsúsznak az idei évből, akkor jövőre akár három AirPods-ot is kaphatunk, Posser szerint legalábbis a cupertinóiak jelenleg tavaszra terveznek egy külön eseményt a Studio főszereplésével.

Forrás: 52audio

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó