IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Hamarosan jön az Oppo Watch 2

A július 27-én érkező Oppo Watch 2 telefonálási támogatással rendelkezik majd, derül ki az Evan Blass, szivárogtató által megosztott egyik képből. 

De ez aligha meglepő, hiszen elődje, az Oppo Watch is rendelkezett ezzel a funkcióval. Az előd is rendelkezett eSIM-támogatással Kínában, de más országokban nem, így még nem tudni, hogy a Watch 2 esetében is ez lesz-e a helyzet.

Egy másik, Blass által megosztott képen az Oppo Watch 2 térképen mutatja az irányokat, ami valószínűleg beépített GPS-re utal. Az első generációs Watchban volt ilyen, így a Watch 2 is tartalmazhat GPS chipet a fedélzeten.

Az Oppo még nem sokat árult el a Watch 2-ről, de a JD.com kínai kiskereskedőtől kiszivárgott, hogy a viselhető készülék Apollo 4s chippel, játékmóddal és kameravezérléssel érkezik, míg a korábbi információk szerint az okosóra az Apollo 4s által segített Snapdragon Wear 4100-at, 16 GB tárhelyet, eSIM és LTE támogatást, új Oppo Relax alkalmazást és stresszérzékelést kap.

Az Oppo Watch 2 ColorOS-t fog futtatni, és egy másodlagos RTOS-szel is rendelkezik majd a hosszabb akkumulátor-üzemidő érdekében. Az okosóra 42 mm-es és 46 mm-es méretben érkezik majd, és több színvariáció közül lehet majd választani.

Borítókép: Evan Blass

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung megszorongatta az Apple-t az okosórapiacon

Anikó

Többfrontossá válik az Apple és Meta közti háború

Anikó

A névváltozással együtt kiszivárgott a Facebook okosórájának designja is

Anikó