IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

HBO: csiribú-csiribá, háromból legyen egy!

Végre észhez tért a WarnerMedia és leállítja az HBO GO-t és az HBO Now-t, egyesítve az újonnan létrehozott HBO Max szolgáltatásba.

Egyszer volt, hol nem volt, létezett három különböző HBO:

  • az HBO Now az online előfizetőknek, hogy tévé kábelre ne legyen szükség,
  • az HBO GO már meglévő prémium kábel tv tulajoknak, hogy online is tudják nézni tartalmaikat,
  • és az új HBO Max, ahol további exkluzív filmekre és műsorokra tehetünk szert.

Abszolút nem bonyolult, ugye?

Forrás: HBO

Szerencsénkre ez az applikáció kavalkád megszűnik az HBO GO július 31-ei leállításával, és az HBO Now átnevezésével HBO Maxra. Elvileg nem kell aggódni, mindenki, akinek eddig is volt kábel tv vagy online előfizetése, az ezentúl is ugyanúgy be tud majd jelentkezni, és kordában tarthatja film vagy sorozat függőségét (tudom tudom, csak a magam nevébe beszéljek). Csak mostantól már kicsit egyszerűbben, egy tető alatt az HBO Maxszal, három helyett. Azért ez mindjárt sokkal barátibb!

Forrás: NMP Library

Azt hozzá kell tenni, a Roku TV és Amazon eszközein csak “HBO”-ként lesz majd elérhető (az HBO Max helyett) egészen a közös megegyezésig, de ki tudja mikor fog megvalósulni, már ha meg fog. De legalább addig is funkcionál, és ez a fő. Az már más kérdés hogy az HBO Max fel tudja-e majd venni a versenyt a konkurenciával vagy a Netflix és Amazon Prime páros visszaküldi melegebb éghajlatra.

Sajnos ezek a változtatások jelenleg csak az egyesült államokbeli piacra vonatkoznak, nálunk addig is marad az HBO GO. De közölték, a terjeszkedés a fő cél. Az még rejtély, hogy mikor is fognak betörni Európába és további piacokra, már ha egyáltalán be fognak. De, ha esetleg szerencsénk lesz, és ez előbb-utóbb bekövetkezne, engem nagyon boldoggá tenne, és biztos vagyok benne sokatok is hasonlóan vélekedne.

Borító: HBO
Forrás: AndroidPolice

Én nagyon örülök hogy észhez tértek az HBO-nál, és ti? Fogjátok használni az új HBO Maxot, ha egyszer hozzánk is elér? Vagy marad a Netflix, esetleg a jó öreg kábeltévé?

Kapcsolódó cikkeink

Jelszómegosztási lehetőségen dolgozik a Netflix

Anikó

Mostantól rendszeresen rangsorolja legnépszerűbb tartalmait a Netflix

Anikó

Megkezdte a játékok tesztelését a Netflix

Anikó