IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kihívója akadhat a Mi Bandeknek: A OnePlus is saját okoskarkötőt készít

Kezdi egyre kinőni magát a OnePlus, és a következő termékükkel uralni kívánják az okoskarkötő-piacot.

A fitneszkarkötők tökéletes átmenetet képeznek a semmi és az okosórák között. Ha nem szeretnél nagyobb befektetést, de jó lenne valamivel mérni a pulzusod, a lépésszámod és az alapedzéseket, akkor rengeteg ilyen eszköz közül választhatsz. A megfizethető és minőségi fitneszkarkötők közül jelenleg a Xiaomi Mi Bandje megy a legnagyobbat, de ez hamarosan megváltozhat, ugyanis a OnePlus szeretné átvenni ezt a pozíciót.

A vállalat hivatalos Facebook oldalán osztott meg egy előzetes képet a készülő fitneszkövetőről. Első és hiányos ránézésre úgy néz ki, mint az összes többi és olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyeket elvárnánk tőle.

Míg a OnePlus nem osztott meg a részleteket a specifikációkról, Ishan Agarwal kiszivárogtató közzétett néhány funkciót a Twitteren. Érkezhet a pulzusmérő vértelítettség-figyeléssel, alváskövetés, érintőképernyős kijelző, IP68 besorolás és 13 különböző edzésmód. A jelentések szerint 14 napos akkumulátor-üzemidővel is büszkélkedhet majd.

Az ára is borzasztóan baráti, a készülék csupán 34 dollárba kerülhet, ami valóban konkurenciát jelenthet a Mi Band számára. A jelentések szerint a OnePlus trackerje Indiában már január 11-től kapható lesz, így hamarosan biztosan megkapjuk a biztos részleteket is.

Ezen kívül a OnePlus korábban azt is bejelentette, hogy dolgoznak egy okosórán is. Vagyis mint ahogyan arról Zsolt is írt, valószínűleg másoltak egyet az Oppotól.

Én régebben tökéletesen elégedett voltam a Mi Bandemmel, kíváncsi vagyok a OnePlusé milyen lesz. Ti kipróbálnátok?

Forrás és borító: Phandroid

Kapcsolódó cikkeink

Hivatalosan is bemutatták a OnePlus Nord 2-t

Foltin

OnePlus is a Samsung nyomdokaiba lép

Anikó

Teljesen tönkre teszi a régebbi OnePlusokat az Android 11

Foltin