IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Megdőlt a Pinterest napi letöltési rekordja a widgetek miatt

Az iOS 14 legnagyobb újdonságát vagy imádja valaki, vagy simán csak szereti, de az biztos, hogy nagyon népszerű jelenleg minden, ami hozzá köthető. Így volt ez a Pinterest esetében is, akik rekordot döntöttek a napi letöltések listáján.

Az Apple kétségtelenül nagyot alkotott az iOS 14-el, ugyanis számos olyan újdonságot hozott, amit azonnal megimádtak az almatulajdonosok, erről Zsolt kollegám írt egy jó összefoglaló cikket.

A widgetek az Android alaptartozékai voltak, már 2008 óta lehet őket variálgatni, és az Apple egy jó 12 éves csúszásban alkotta meg őket. Viszont tény, hogy nagyon jól néz ki a megoldás, pontosan olyan letisztult, amilyennek lennie kell és nincs túltolva.

A TechCrunch jelentése szerint a Pinterest például megdöntötte a napi letöltési rekordját szeptember 21-én, aminek az volt az oka, hogy a felhasználók ötleteket kerestek a widgetekhez. A Pinterest ugyanis egy tökéletes platform arra, hogy olyan témakörökről és témákról mentsük le képeket és videókat mappába rendezve, amik érdekelnek.

Inspirációk végtelen feedje

Összesen 616 000 ember töltötte le az alkalmazást a fent említett napon, és azóta is egyre előkelőbb helyen van a letöltési toplistán a Pinterest. Ez egy erős 32%-os növekedés az előző hetekhez képest.

A Pinterest eddig is nagyon népszerű volt, rengetegen kerestek itt háttérképet az iPhone-jukra vagy androidos készülékükre. Jelenleg is hasonló a történet, az egyik legnépszerűbb keresés az iOS 14 widget, iPhone widget home screen és minden, ami a főképernyőhöz és az újításhoz köthető.

Ha te nem szép és ízléses widgetekkel megtöltött Home ablakot szeretnél nézni, akkor ajánlom a figyelmedbe kollegám a témában írt másik kiváló cikkét, borzasztóan ronda és túltolt widgetekről.

Te használod az új funkciót, vagy hidegen hagy?

Forrás és borító: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Az Apple javította a Watch-feloldási problémát az iOS 14.7.1-es frissítéssel

Anikó

Nem tudod feloldani az Apple Watchod frissítés után? A hiba nem a Te készülékedben van!

Anikó

Élesedett az iOS 14.7

Anikó