IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Megújult a WhatsApp hívásélménye

A béta felhasználókkal való rövid tesztelési időszakot követően a WhatsApp szerdán megkezdte új hívófelületének bevezetését az iPhone-felhasználók számára. A népszerű üzenetküldő alkalmazás más fejlesztések mellett megkönnyíti a felhasználók számára, hogy több embert adjanak hozzá egy folyamatban lévő híváshoz.

Amint arról a múlt héten beszámoltunk, ezek a változások már elérhetőek voltak azon felhasználók számára, akiknek telepítve van a WhatsApp alkalmazás béta verziója. Az új hívóképernyő nagyon hasonlít a FaceTime-hoz, amely mindenkit mutat, aki a hívásban részt vesz. Innen a felhasználók meghívhatnak másokat is, hogy csatlakozzanak a kapcsolathoz, és akár újra is hívhatnak valakit, ha az nem tudta elfogadni a hívást.

Forrás: WhatsApp

Mikor lehet csatlakozni a csoportos hívásokhoz? Ha átmenetileg figyelmen kívül hagyod, hogy részt vegyél egy csoportos hívásban, és egy idő után újra megnyitod a WhatsAppot, ha a csoportos hívás még mindig folyamatban van, az alkalmazás egy figyelmeztetést jeleníthet meg, ha gyorsan csatlakozni szeretnél a híváshoz, anélkül, hogy a többi résztvevőnek újra kéne hívnia téged.

A WhatsApp 2.21.140-es verziójának release note-ja azt is megemlíti, hogy az archivált csevegések mostantól archiválva és némítva maradnak, amikor új üzenetek érkeznek. A frissítés emellett matricajavaslatokat is megjelenít, amikor a felhasználó üzenetet ír.

Tekintse meg a teljes változásjegyzéket alább:

  • A csoportos hívásokat mostantól a Hívások fülön lehet elhagyni és újra csatlakozni hozzájuk, miközben azok folyamatban vannak.
  • Az archivált beszélgetések mostantól archiválva maradnak, és elnémulnak, amikor új üzenetek érkeznek. Az élményt a Beállítások > Beszélgetések > Archivált beszélgetések megtartása menüpontban módosíthatod.
  • A matricajavaslatok segítenek megtalálni a letöltött releváns matricákat, amikor üzenetet írsz.
Forrás: WhatsApp

A WhatsApp szerint az új funkciókat fokozatosan adják ki a felhasználóknak, így nem mindenki kapja meg őket rögtön a frissítés telepítése után. A WhatsApp ingyenesen elérhető az App Store-ban, és iOS 10-es vagy újabb iOS 10-es rendszerű iPhone-t igényel.

Borítókép: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Jöhet a WhatsApp iPadre is

Anikó

Megújul a WhatsApp hívás felülete

Anikó

Újratervezett hangüzent funkció érkezhet a WhatsAppba

Anikó