IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

OnePlus 9 Pro – nulláról fullra 43 perc alatt, vezeték nélkül

A OnePlus négy új terméket mutat be a jövő héten, közülük a 9 Pro villámgyors vezeték nélküli töltési lehetőséggel érkezik.

Három új okostelefonnal és egy okosórával bővül nemsokára a OnePlus termékpalettája. A kínai gyártó eddig nem igazán jeleskedett a vezeték nélküli töltés terén, most azonban a 9 Próval óriási szintet léptek.

OnePlus 9, OnePlus 9 Pro Confirmed to Come With Snapdragon 888; More Camera  Samples Released Ahead of Launch | Technology News
Forrás: NDTV Gadgets 360

Amennyiben a készülékhez a dedikált 50 W-os töltőt is megvásároljuk, a gyártó állítása szerint mindössze 43 perc alatt elérhetjük, hogy nulláról 100%-os töltöttségi állapotú legyen a telefon. Láttunk már korábban egészen jó megoldásokat, de nehéz lenne egy vállrándítással túllépni a történeten, hiszen a legtöbb készülék vezetékes töltés esetén sem tudja hozni a fenti számot.

A töltőre állítva és fektetve is rárakhatjuk a telefont, utóbbi lehetőségnek azért van jelentősége, mert töltés közben is tudunk rajta videót nézni.

A nagy teljesítmény miatt hűtőt is raktak bele, ami eléggé hangos. Szerencsére van éjszakai üzemmód, így ha közvetlenül lefekvés előtt vesszük észre, hogy fogytán az energia, és nincs kéznél a kábel, akkor sem kell kétségbe esni. Egyébként kábelen keresztül 65 W-os teljesítménnyel 29 perc alatt töltődik fel teljesen a 9 Pro.

Forrás: gsmarena

A sima 9-es mindössze 15-öt tud kihasználni az 50 W-os teljesítményre képes eszközből, de nézzük a dolog jó oldalát: most először fordul elő olyan, hogy egy nem Pro modellnél is rendelkezésre áll ez az opció.

Természetesen mindkét készülék támogatja a külsős, QI technológiát használó töltőket is, ebben az esetben a Pro is csak 15 W-on hízlalja az aksit.

Forrás és borító: gsmarena

Kapcsolódó cikkeink

Hivatalosan is bemutatták a OnePlus Nord 2-t

Foltin

OnePlus is a Samsung nyomdokaiba lép

Anikó

Teljesen tönkre teszi a régebbi OnePlusokat az Android 11

Foltin