IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Új Redmi okosórát dob piacra a Xiaomi

Nem csupán a Redmi Note 9 startol el holnap Kínában, de a gyártó egy másik újdonsággal is készül: egy okosóra is érkezik a Xiaomi kínálatába.

A Redmi Note 9 sorozatú okostelefonok holnap debütálnak Kínában, és a cég emellett még új okosórát is bemutat a hazájában.

Ezt a tegnapi pletykát hivatalosan is megerősítette a Redmi managere, Lu Weibing aki egy előzeteset is megosztott Weibón az új okosóra piacra dobásával kapcsolatban. A kép nem mutat semmilyen specifikációt, de a bejegyzés felirata megerősíti, hogy könnyű és négyzet alakú képernyővel rendelkezik, amire a teaser kép is utal. A Redmi új okosórájának neve jelenleg ismeretlen, de várhatóan Mi Watch Lite lesz.

Az óra kreatívja – Forrás: Weibo

A Mi Watch Lite 1,41 hüvelykes, színes érintőképernyővel fog rendelkezni és automatikus fényerő funkciót is kap. 50 méterig vízálló, így más sportok és tevékenységek mellett nyomon követhetjük az úszási teljesítményünket is vele.

Az okosóra GPS modult is tartalmaz, ami azért elég menő és pulzusérzékelővel rendelkezik 24 órás monitorozással, és az egész folyamatot egy 230 mAh-s akkumulátor támogatja.

Nagyon hasonlít az Amazifit Bipre – Forrás: FCC

Holnap megtudjuk, hogy az új Redmi óra milyen végső specifikációkkal és dizájnnal büszkélhethet, és hogy valóban Mi Watch Lite vagy teljesen más lesz-e az eszköz neve.

Te milyen okosórát használsz?

Forrás: GSMArena
Borító: AndroidAuthortity

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung megszorongatta az Apple-t az okosórapiacon

Anikó

A névváltozással együtt kiszivárgott a Facebook okosórájának designja is

Anikó

A Xiaomi megelőzte az Apple-t

Anikó