IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Wonder Woman elhozza a világ legrondább limitált kiadású Xbox One X sorozatát!

A párducmintás különösen kiakasztó.

Az Xbox három „különleges” új dizájnnal szeretné megünnepelni, hogy érkezik az új Wonder Woman 1984. Amikor azt mondjuk, hogy különleges, pontosan úgy értjük, mint amikor a csúnya gyerek megkérdezi az anyjától, hogy szép vagyok? Ugyanis mindent, de tényleg mindent lehet mondani ezekre az új dizájnokra, csak azt nem, hogy egytől-egyig jól néznek ki.

Lehet nekünk van rossz ízlésünk, de nem értjük a koncepciót. Mindhárom konzol elképesztően nőiesre sikeredett, így alapból fele akkora célcsoportot céloz meg, mintha kiadtak volna egy kicsit gender semlegesebb verziót. Plusz alapból sem hiszem, hogy az Xbox vásárlók fele nő. És nekem speciel az ellenkező nem képviselőjeként is túl sok az egész összhatása.

Golden Eagle Armor Xbox One X – Forrás: Xbox

Az első verzió az amazonpáncélt leképezni kívánó Golden Eagle Armor verzió. Ez még egyébként egész rendben van, úgyhogy erre nem tudunk nagyon rosszat mondani. A kis levélkék ráadásul 24 karátos aranyból készülnek, így tényleg nagyon különleges hatást kelt. A testet még a kézzel készített arany sas címer és a WW84 logó teszi egyedivé.

Ráadásul jó ügyet is szolgált: az arany verziók eladásaiból a Together for Her nevű alapítvány kap támogatást, ami egyébként Charlize Theron kezdeményezésére indult, hogy a világ minden részén segítse a COVID-19 alatt még jobban veszélyeztetett nőket, akiket családon belüli erőszak ér.

Lasso of Truth Xbox One X – Forrás: Xbox

A következő a Lasso of Truth kiadás. Értjük, hogy a narancssárga szín és a szivárvány összes színének kombinálása az arany színű lasszóval fontos eleme a WW 1984-nek, de elég fura hatást kelt. Olyan a kontroller, mint egy pszichedelikus trip eredménye, és hiányzik belőle a domináns narancs szín, amit a konzol maga kapott. Nem mintha baj lenne, mert nem kifejezetten szép ez az árnyalat, de nekünk inkább érdekes, mint szép ez a dizájn. De pontosan arra van a kommentszekció, hogy kijavítsatok.

Barbara Minerva Xbox One X

A harmadik kiadás a személyes kedvencem. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezik, de lehet, hogy csak már én vagyok öreg ezekhez a merész elgondolásokhoz. Ezt a borítást Barbara Minerva verziónak hívják, Wonder Woman főellensége, Gepárd után. Élőben még nem láthattuk a karaktert csak képregényekben, de a párducminta egyértelműen a sajátossága.

Az egy dolog, hogy emiatt az egész kontroller párducmintás, de a konzol teste is barna-fekete kígyóbőr mintás, amin áttekertek 4 darab párducmintás plüss szalagot, és még szegecseket is tettek a sarkára. Számomra ez teljesen elfogadhatatlanul néz ki, és ha egy ilyet látnék egy srác szobájában, megkérdőjelezném a férfiasságát. Én meg biztosan nem venném meg.

Őszintén, nektek hogy tetszenek ezek a dizájnok? Mi vagyunk csak túl szőrszálhasogatók?

Forrás és borító: Xbox

Kapcsolódó cikkeink

Böngészőben futtatható Windows verzióval rukkolt elő a Microsoft

Anikó

Jobs mindig képes volt valami meglepőt alkotni

Anikó

Néhány dolgot elleshetne a Windows 11-től a macOS is

Anikó