IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az AirPods Studióra utaló ikont találtak az iOS 14.3 bétájában

Újabb jel utal arra, hogy hogyan is fest majd az Apple vezeték nélküli fejhallgatója.

Apple-fronton ez a hét egyértelműen a Macé, hiszen a cég nem csak vadonatúj ARM-es masinákat mutatott be, de végre-valahára elérhetővé tették a korszerűsített dizájnnal érkező MacOS Big Surt is. A Macek következő generációjának megjelenésével egy évek óta várt lépés vált valósággá, de a pletykavonat nem áll le, hiszen akad még az almás családban olyan termék, amivel kapcsolatban spekulálni lehet.

Nevezetesen az AirPods Studio néven emlegetett fejhallgató, amit nagyjából az eredeti AirPods 2016-os megjelenése óta vár a techsajtó, de valahogy mégsem akar megérkezni. Az elmúlt hónapokban leginkább Jon Prosser feszegette a témát, aki előbb október végére jósolta az újdonság tömeggyártásának befejezését, aztán állítólagos gyártási gondokra hivatkozva visszaszívta az egészet. Jelenleg nem sokan bíznak abban, hogy még az idén látjuk az AirPods Studiót, immáron Prosser is tavaszi bemutatót vizionál.

Forrás: 9to5Mac

Ami viszont ennél konkrétabb, az a 9to5Mac friss felfedezése: egy apró ikon az iOS 14 bétájában, ami a vezeték nélküli fejhallgató lehetséges dizájnjára utal. A kép közvetlenül nem elérhető, a híroldal munkatársai az operációs rendszer kódjából ásták elő. A sematikus ábrán a pánthoz vékonyabb szárakkal csatlakozó fültokok láthatók, ami egybecseng a dizájnt érintő korábbi szivárogtatásokkal.

Leginkább Mark Gurman tavaszi jelentésével, amelyben a jól értesült újságíró úgy fogalmazott, hogy az AirPods Studio prototípusai „retro-kinézetűek”, ovális hangszórókkal és vékony, pánthoz csatlakozó fém szárakkal. Ebben a cikkben Gurman arra is kitért, hogy a fejpánt párnázata mágnesesen csatlakozik majd, így könnyen cserélhető lesz.

Te várod már az AirPods Studiót? Ha nem, milyen alternatívát ajánlanál?

Forrás: 9to5Mac

Borítókép: Jon Prosser

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó