IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Érkezhet a OnePlus okosórája is

Idén augusztusban az indonéziai IMDA tanúsítványokat kezelő webhelyen szereplő lista felfedte, hogy a OnePlus első okosóráját feltételezhetően OnePlus Watchnak nevezik majd.

A múlt hónapban a tippeket szivárogtató Max J. jobban rávilágított a közelgő okosóra tényére, azt állítva, hogy kör alakú lesz. Most a OnePlus egyik hivatalos csatornáján erősítették meg, hogy valóban dolgoznak egy okosórán.

A közzétett tweetben a OnePlus India megerősítette, hogy “újabb dolgok érkeznek a OnePlus ökoszisztémához”. Ez jelenleg okostelefonokat, audio termékeket, Smart TV-ket és kiegészítőket tartalmaz. Bár a cég egyelőre nem árult el részleteket, valószínűleg az okosórát a Nord N10 5G és a Nord N100 telefonok mellett mutatják be még ebben a hónapban. A legutóbbi pletyka szerint a OnePlus október 26-i virtuális eseményen dobja piacra az új Nord telefonokat.

A dizájn tekintetében azonban egyelőre nem sok mindent tudunk a OnePlus Watchról. Mivel a OnePlus és az OPPO termékek általában sok összetevőt osztanak meg egymással, a OnePlus Watch specifikációi jó eséllyel hasonlóak lesznek az OPPO Watchhoz, amely idén júliusban debütált globálisan.

Az OPPO Watch globális verziója a Wear OS rendszert futtatja, és egy Qualcomm Snapdragon Wear 3100 lapkakészlet hajtja. Az óra nagyobb, 46 mm-es változata 1,9 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, és LTE csatlakozást is tartalmaz. Az akkumulátor 430 mAh kapacitású , akár 21 napos, aktivált energiatakarékos üzemmóddal, VOOC gyorstöltéssel, 24/7 pulzusméréssel és 5 ATM vízállósággal.

Forrás: Android Central

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung megszorongatta az Apple-t az okosórapiacon

Anikó

A névváltozással együtt kiszivárgott a Facebook okosórájának designja is

Anikó

Hamarosan jön az Oppo Watch 2

Anikó