IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Érkezik a OnePlus okosórája is!

Egy tanúsító dokumentumban bukott le a kínai márka, hogy már készíti a saját okosóráját. Reméljük azonban, hogy nem a régi dizájnt valósítják meg. 

Már korábban is felrepültek pletykák arról, hogy az egyre népszerűbb kínai gyártó dolgozik a saját okosóráján. Még a OnePlus tulajdonosa, Carl Pei is kitwittelt egy tervrajzot négy éve, hogy milyen kár, hogy a projekt el lett vetve. Eredetileg ugyanis a OnePlus 2 és 3 közt adták volna ki, és a cserélhető szíjakra, valamint a kör alakú számlapra lett volna alapozva.

Azonban a szingapúri IMDA (Infocomm Media Development Authority) számára eljuttatott tanúsítványban látszik, hogy készül az új óra. A dokumentumban az is benne van, hogy mi lesz a modellnév, ami egyelőre nem sokat mond: „OnePlus W301GB”. De van egy olyan tippünk, hogy OnePlus Watch vagy valami hasonlóan kreatív lesz ebből a végén.

A bizonyíték, hogy készül az óra – Forrás: GSMArena

A OnePlus leányvállalata, az Oppo nemrégiben adta ki a saját óráját, ami tulajdonképpen egy Apple Watch copy volt, Wear OS-szel. Azt nem tudjuk, hogy mennyire fog hasonlítani a OnePlus órája az Oppoéra, de a Wear OS valószínűsíthető, ha a dizájn nem is. Az biztos, hogy ahogyan például a OnePlus Budsnál is láthattuk, a gyártó számára a funkcionalitás és a versenyképes ár a lényeg, nem feltétlen a külső.

Kíváncsian várjuk, hogy mit tud alkotni a OnePlus egy olyan piacon, ahol sok az alsó kategóriás modell és annál is több a drágább, de egy igazán jó középkategória nincs. Remélhetőleg nem fogják annyira túlárazni, mint az Oppo, bár a leányvállalatnál olcsóbban adni is érdekes dolog. Mintha a Honor telefonok drágábbak lennének, mint a Huawei-ek.

 

Neked mennyi lenne az a maximum, amit kifizetnél egy OnePlus órára?

Forrás: GSMArena
Borító: TechGenyz

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung megszorongatta az Apple-t az okosórapiacon

Anikó

Többfrontossá válik az Apple és Meta közti háború

Anikó

A névváltozással együtt kiszivárgott a Facebook okosórájának designja is

Anikó