IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Lokival újít az Apple a legújabb dokumentumfilm-sorozatában!

Tom Hiddleston narrálja az esti vadászatot bemutató “Earth at Night In Color” dokumentumfilmet.

Az Apple idén ősszel mutatta be a One csomagot, ami magában foglalja a fő Apple szolgáltatásait egy kicsit alacsonyabb árért, mintha külön vennénk meg őket. Ez tartalmazza az Apple TV+-t is, amit a cég folyamatosan igyekszik megnyerőbbé tenni az előfizetők vonzása érdekében.

Ma meg is osztották az “Earth At Night In Colour” című előzetest, egy hamarosan megjelenő dokumentumfilmhez, amelyet Tom Hiddleston narrál, akit Lokiként ismerhetnek a Marvel univerzum szimpatizánsai.

Az “Earth at Night In Color” következő generációs fényképezőgépeket és technológiát használ az állatok éjszakai filmezésére, felfedve az állatok olyan viselkedési mintáit, amit normál esetekben nem tapasztalhatunk. A sorozat december 4-én, pénteken indul. A show epizódjait hat kontinensen forgatták, az Északi-sarkkörtől az afrikai gyepekig.

Az Apple az elmúlt hónapokban több dokumentumfilmet is felvett, Werner Herzog múlt hétvégén elindított “Fireballja”, valamint a “Becoming You” és a “Tiny World” címekhez csatlakozott az esti kukucska.  

A Paul Rudd elbeszélésében közvetített “Tiny World” a világ legkisebb teremtményeinek szemével nézi a világot, innovatív kameratechnikát használva, míg a “Becoming You” a gyermekeket követi születésüktől ötéves korukig világszerte, hogy megvizsgálja a tanulási módszereiket, gondolkodásukat, beszélgetéseiket és mozgásaikat.

Ti láttátok már valamelyik Apple dokumentumfilmet?

Forrás: MacRumors
Borító: Apple

Kapcsolódó cikkeink

Jelszómegosztási lehetőségen dolgozik a Netflix

Anikó

Egyre nagyobb teret nyernek a szolgáltatások és reklámok az Apple portfoliójában

Anikó

Három Daytime Emmy-díjat is elhozott az Apple TV+

Anikó