IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

[FRISSÍTVE] Végre a Galaxy Z Fold 2-ről is kiszivárgott egy kép

Az előző generációs Galaxy Fold most már egy névváltoztatáson is átesett, és új névvel Galaxy Z Fold 2-ként kerül a piacra a következő változat.

A hivatalos augusztus 5-i Galaxy Unpacked 2020 eseményen mutatja majd be a Samsung legújabb készülékeit, másodszor… A Galaxy: Live Buds, Watch 3, Z Flip 5G és a Note 20-as telefonok már mind kiszivárogtak egymás után és csak a Z Fold 2 volt hátra. Azt hitte volna az ember, ez már tényleg kibírja a maradék egy hetet. Hát nem birta…

A kép alapján még hatalmasabbnak tűnik, mint az elődje és azt mondanám, a notch hiánya és gondolom a hajlítható képernyő fejlődése által sokkal szebb és egybeforrottabb vonalai vannak a összehajthatós telefonok királyának. Reméljük, a forgalmazását nem fújják le egyből, mint az történt a Foldnál technikai okok miatt, ami miatt fél évet kellett várni. Na, de mi is lesz belül?

Hatalmas lesz a Z Fold 2 – Forrás: XDA Developers

Igaz, még nincs semmi kőbe vésve, de a sorozatos specifikációs kiszivárgások alapján egy 7,59”-es, szétnyitható 120Hz-es Dynamic AMOLED kijelzőt kap majd a készülék, amit úgy tűnik a Galaxy Foldhoz képest már nem csúfít el a kamerasziget. Most már csak a képernyővel egybeforva, egy kis lyukacskán kukucskál ki a kamera. Illetve az előlapi “képernyőcske” is terebélyesedik körülbelül 5”-esre. A készüléket a processzorok csúcsok-csúcsa fogja meghajtani, a Snapdragon 865+, ami már 5G támogatást élvez, szóval szinte biztos a következő generációs mobilkapcsolattal jön majd.Tárhely és áramellátás ügyileg 256 és 512 GB-os variánsok érkeznek 4356 mAh-s akkuval, amit majd 25 W-os vezetékes és 15 W-os vezetéknélküli gyorstöltéssel menthetünk majd meg a 0%-tól.

A dobozból frissen Android 10-et fog futtatni a Samsung saját One UI 2.5 kezelőfelületével és témájával bevonva. Elvileg csak Fekete és Barna színopciókban lesz elérhető, ami kicsit uncsi, de valószínüleg az 1800 dolláros horribilis ár mellet gazdaságosan nem lehet több szín. Én azért azt a barnát lecserélném egy fehérre…

Kicsit szomorú, hogy körülbelül minden készülékükröl szinte az összes infó és kép kiderült, de persze sok állítás lehet majd hamis. Azonban erről majd csak a hivatalos bemutató show-n győződhetünk meg biztosan.

Frissítés

Most már nem csak egy félig homályos képünk van, hanem render képek a két színről és most már egy jobb minőségű kép is!

Misztikus Bronz szín render kép!
Misztikus Fekete szín render kép! Forrás: mysmartprice
Végre egy gyönyörű fotó a gyönyörű Galaxy Z Fold 2–ről. Forrás: GSMring

Nekem már az előző szériás Fold is nagyon tetszett, de ez… Kicsit szerelmes lettem…

Ja és mellesleg most már a készülék reklámja is kiszivárgott így már nem csak képeken hanem videón is láthatjuk!

Ádám

Borító: 9TO5Google
Forrás: SAMMOBILE

Neked bejön a Z Fold 2 vagy abszolút nem jönnek át a széthajthatós telefonok?

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó