IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kuo: jobb minőségű lencsével érkeznek az iPhone 12 modellek

Ez lehet az egyik minőségi javulás kamera fronton. Az új iPhone-ok gyártása csúszásban van, de az őszi bemutató még tarthatónak tűnik.

Ming-Chi Kuo legfrissebb jegyzetébe vetethetett egy pillantást a MacRumors szerkesztősége, és találtak is pár apróbb érdekességet az ősszel érkező iPhone 12 modellekkel kapcsolatban.

A legnagyobb hír, hogy a Largan Precision “felsőkategóriás” lencséket szállít az iPhone 12 hátlapi kamerájához, ami jobb minőségű képek készítésének lehetőségét jelenti majd. A lencsékről pontos részleteket nem osztott meg a beszállítói láncban jól informált elemző, habár korábban már említette, hogy az egyik fejlesztés a több fényt beengedő lencsék lesznek.

Forrás: Apple Insider

Arról viszont igen, hogy a tajvani cég a korábbi évekhez képest jókora csúszásban van. Kuo szerint 4-6 hetes késésről beszélhetünk, vagyis az általában augusztus és október között tetőző alkatrész-szállítás most szeptember-novemberre tolódik.

Az okokat vélhetően nem kell magyarázzuk, a Largan nagy Apple beszállító 1 milliárd dollár közeli bevétellel és 2 ezer feletti munkással, a pandémia azonban őket is lassította. Ha viszont őket vesszük alapul, még akár optimisták is lehetünk, és bízhatunk egy októberi iPhone keynote-ban. Az elmúlt időszak után már ennek is nagyon tudnánk örülni.

Az iPhone 12 modelljeiről gyakorlatilag már mindent tudunk. Azon túl, hogy az iPhone X óta megszokott designban is váltás jön, nagyon várjuk az új kijelzőt, a kamera téren pár apró javulást, kipróbálnánk a LiDAR szkennert, és személyesen odavagyok a tengerészkék renderért.

Forrás: MacRumors

Borítókép: Pocketnow

Te mennyire várod az új iPhone bemutatását? 

Kapcsolódó cikkeink

Nem lesz headset bejelentés az idei WWDC-n

Anikó

Idén már tényleg jöhet a testhőmérséklet-érzékelő az Apple Watchba

Anikó

Problémák késleltethetik az Apple VR headsetjének indulását

Anikó